Gündem
24 Haz 2010 20:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:24

''2009 MEDYA BAŞARI ÖDÜLLERİ'' TÖRENLE SAHİPLERİNE VERİLDİ

EGC tarafından düzenlenen ''2009 Medya Başarı Ödülleri'' törenle sahiplerine verildi.

Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti (EGC) tarafından düzenlenen ''2009 Medya Başarı Ödülleri'' törenle sahiplerine verildi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Pool Bistro Restoran'daki törende yaptığı konuşmada, Eskişehir'in kültür, sanat gibi bir çok alanda ülkenin lider kenti olduğunu ifade ederek, kentin gelişmesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in büyük emeğinin olduğunu kaydetti.

Eskişehir'in çağdaş özelliklerinin gün geçtikçe artacağını anlatan Cindoruk, şöyle konuştu:

''Eskişehir basınına da sonsuz sevgim var. Eskişehir basınında daima bir dostluk, kalite, sevgi, saygı ve kente bağlılık duygularını hissettim. Eskişehir basınını, İstanbul basını geçerek Gazeteciler Federasyonu'nun başkanlığına bir Eskişehirli olan Atilla Sertel'i getirmiştir. Önümüzdeki günlerde kente olan ulaşım ağı da gelişecektir. Eskişehir'e emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.''

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen de kendisinin de eski bir gazeteci olduğu ve gazetecilik yaptığı dönemlerde birçok mücadele verdiğini belirterek sürekli basın kartını en kıymetli belge olarak taşıdığını bildirdi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel de Eskişehir'in birçok alandan Türkiye'nin önemli kentlerinden birisi olduğunu belirterek, Eskişehir'in gurur kaynağı olduğunu kaydetti.

Törende, haber dalında Murat Atikel, Ayhan Kuşbaşlı ve Emre Albayrak, fotoğraf dalında Oktay Özden, Göksel Demiral ve Mustafa Yıldırım, sayfa düzeni dalında Seyfi Altındal, Emine Çiftçi ve Ali Çalık, TV haber dalında Çağlar Özyazıcı ve Gökhan Günser, söyleşi dalında da Ayşe Kaytan ödüllerini aldı.