Gündem
30 Eyl 2023 09:12 Son Güncelleme: 30 Eyl 2023 17:42

20 ilde uyuşturucu satıcılarına darbe!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamaya göre 20 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamaya göre 20 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya tarafından yapılan açıklamada 'Narkogüç' operasyonunda 90 zehir taciri yakalanarak gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tekirdağ, Siirt, Diyarbakır, Yozgat, Denizli, Konya, Şanlıurfa, Kocaeli, Artvin, Balıkesir, Kırıkkale, Mardin, Bitlis, Samsun, Bursa, Aydın, Niğde, Batman, Yalova ve Sivas olmak üzere 20 ilde düzenlenen "Narkogüç" operasyonlarında 90 zehir tacirinin daha yakalandığını açıkladı.

İZİN VERMEYECEĞİZ!

İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tekirdağ, Siirt, Diyarbakır, Yozgat, Denizli, Konya, Şanlıurfa, Kocaeli, Artvin, Balıkesir, Kırıkkale, Mardin, Bitlis, Samsun, Bursa, Aydın, Niğde, Batman, Yalova ve Sivas olmak üzere 20 ilde düzenlenen 'Narkogüç' operasyonlarında 90 zehir taciri daha yakalandı. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine izin vermeyeceğiz" ifadesini kullandı.