Televizyon
06 Eyl 2012 17:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:06

2. SAYFA'DAN MEDYARADAR'A AÇIKLAMA; "YAYINI KISA KESTİK"

25 şehidin olduğu bir günde magazin yapmakla eleştirilen 2. Sayfa'dan açıklama geldi..

Afyonkarahisar'da meydana gelen patlamada 25 askerin şehit olmasına rağmen televizyonların yayın akışlarını değiştirmemelerine yönelik eleştirilere, 2. Sayfa'dan itiraz geldi..

Kanaltürk'te yayınlanan 2. Sayfa'nın yapımcıları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, Medyaradar'a açıklama göndererek, programlarını normal süresinden önce bitirdiklerini bildirdiler..

İŞTE O AÇIKLAMA :

"Bugün bazı internet sitelerinde yer alan “Ekranlar çaldı, oynadı” başlıklı haberler üzerine bu yazıyı yazma gereği duyduk.

2. Sayfa’nın yayın hayatına yeniden merhaba dediği 3 Eylül’e hepimizi üzüntüye boğan Şırnak Beytüşşebap’daki 10 şehit haberiyle uyandık. Ve Kanaltürk yöneticileriyle yapılan görüşmeler sonucu 2. Sayfa’yı açtık ve üzüntümüzü dile getirip, bugün yayın yapamayacağımızı söyledikten 4 dakika sonra programı bitirdik. (Kanaltürk’ün özellikle şehit olaylarındaki hassasiyeti dikkatlerden kaçmış olabilir)

Gelelim bugüne; yayına girene kadar Afyon’daki patlamayla ilgili henüz net bilgiler yoktu, ta ki ilerleyen dakikalara kadar. 10:35’de biten programımızı şehit haberini aldıktan kısa bir süre sonra 9:30’da bitirdik. 
 
Gülşen Yüksel-Müge Dağıstanlı"




MEDYARADAR / ÖZEL