Magazin
31 Eki 2023 20:57 Son Güncelleme: 01 Kas 2023 00:04

1,6 milyar dolarlık mirası yurt dışına mı çıkardı? Ünlü isimden flaş cevap

Son dönemde zayıf görüntüsüyle adından sıkça söz ettiren sosyetik güzel Süreyya Yalçın’ın babasından kalan mirasıyla ilgili söylentileri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında. Serveti ve zayıflığıyla sık sık gündem olan Yalçın yeni iddialarla gündeme geldi.

Dünyanın en zenginleri listesinde yer alan ve 2008 yılında hayatını kaybeden iş insanı Faruk Yalçın'ın kızı olan Süreyya Yalçın'ın babasından kalan mirası yurt dışına transfer ettiği iddia edildi.

İddialara tepki gösteren ünlü isim "Hangi çağdayız, uçakla para taşımak da nedir? Ne ortalarda konuşulduğu gibi 1.6 milyar dolarlık servetim var, ne de gizli bir yolla yurt dışına para çıkardım" dedi.

Sabah'ın sorularını yanıtlayan Süreyya Yalçın açıklamasında "20 gündür eşimle beraber Antalya'da tatildeyiz. Böyle bir para transferi yapılmadı. Bu tamamen hayal ürünü bir dedikodu. Büyük şaşkınlık içindeyim! Mahkemece elimize tutuşturulan peşin ya da nakit bir para yok ki bunu taşıyalım. Zaten telaffuz edilen o miktardaki bir parayı bankadan çekip yurt dışına taşımak da kanunen mümkün değil." cümlelerine yer verdi.