Magazin
28 Kas 2008 08:15 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:25

13 BÖLÜMÜN PARASI PEŞİN Mİ ALINDI?.. ÖZCAN DENİZ'DEN 'AŞK YAKAR'LA İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALAR!..

CNNTURK´teki ´Nası Yani?´ programına dizide birlikte rol aldıkları Meltem Cumbul ve Ece Sükan ile birlikte konuk olan Özcan Deniz, son günlerin ençok merak edilen konusuna açıklık getirdi.

CNNTURK´teki ´Nası Yani?´ programına dizide birlikte rol aldıkları Meltem Cumbul ve Ece Sükan ile birlikte konuk olan Özcan Deniz, Kanal D´de yayınlanan dizinin 13 bölüm parasını Cumbul ile birlikte peşin olarak aldıkları söylentilerinin doğru olmadığını belirtti.


Özcan Deniz, "Yazıldığı çizildiği gibi, 13 bölüm peşin aldı gibi şeyler yok. Çok büyük para. Keşke alsaydım ama özellikle bu projera bir çok fedakarlıklar yapmamızı gerektiren bir projeydi. O yüzden de bütçesi yüksek ve özel bir projeydi. Hiç birimiz kendi kaşesini kullanmadı. Hiç birimiz ne yapımcıyı ne de kanalı yokuşa sürecek teklifler sunmadı. Hepimiz, bu işin oluru neyse onu kabul ettik. Ne olması gerekiyorsa şu an o noktadayız. Hala hiç birimiz, bu dizinin bünyesinin kabul etmeyeceği birşeyi talep ediyor ya da alıyor noktasında değiliz. Benim için özel bir iş ve böyle bir kadroda yer almaktan, böyle bir işte olmaktan büyük bir keyif alıyorum" açıklamasını yaptı.


Meltem Cumbul ise Özcan Deniz´in sözlerini başıyla onaylayarak herhangi bir yorum yapmadı.


Bu proje sayesinde ayağa kalktım


Dizideki ´Mustafa´ karakterini oynamaktan büyük bir keyif aldığı da sözlerine ekleyen Özcan Deniz, ayağından vurulma olayına gönderme yaparak "Sağlığımı bile bir kenara bıraktım. Hastane odasında bile, bir şekilde ayağa kalkacağım ve bu projenin içinde olacağım inadıyla daha erken sürede ayağa kalktım. Hala aynı zevkle çalışıyoruz" dedi.