Televizyon
14 Nis 2018 11:13 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:09

Survivor'da korkunç olay: Berna bir anda çığlık attı!

Survivor'ın yeni bölümünde Ünlüler takımında yer alan Berna Canbeldek, havuza atladığı sırada korkunç bir kaza yaşadı.

Survivor'ın 45. bölümü bu akşam TV8'de seyircisiyle buluştu. Yeni bölümde iki takım ilk önce yemek ödülünde mücadele verdi. Bu oyunu Gönüllüler takımı kazandı. İkinci oyunda ise korkunç bir kaza yaşandı. Berna Canbeldek, engelden havuza atladığı sırada sakatlık geçirdi. Acılar içinde kalan Berna gözyaşı dökerken Survivor sağlık ekibi hemen müdahalede bulundu.

ALP KIRŞAN'DAN BERNA AÇIKLAMASI

Yarışmanın sunucusu Alp Kırşan, Berna'nın sağlık durumu hakkında bilgilendirme yaparak "Sanıldığı kadar kötü bir durum yok. Berna, Metin Kuş'un gözetimi altında... Sevindirici haber, kırık ya da çıkık yok. Birazdan aramızda olacağını sanıyoruz." dedi.​

TÜM YARIŞMACILAR ŞOKA GİRDİ

Berna havuza düşer düşmez acı bir çığlık attı, diğer yarışmacılar hemen Berna'nın yanına koştu. Genç yarışmacının o halini görenler büyük bir şok yaşadı.



BERNA CANBELDEK KİMDİR

Profesyonel dansçı ve dans eğitmeni olan Survivor Berna Canbeldek, 1989 yılında Bursa'da doğmuştur. 12 yaşından itibaren dans eğitimi almıştır.

Türkiye'den Almanya'ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin'de yaşamaktadır.

Küçük yaşlardan bu yana dansa ve dans etmeye meraklı ve boş zamanlarında spor yapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi çok seven Berna Canbeldek, 169 cm boyunda ve 56 kilodur.