Televizyon
19 Şub 2018 11:42 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:01

Survivor 2018 All Star takımında Nagihan Karadere krizi 'Seni kıskanıyorlar!

Survivor 2018'de All Star takımında Nagihan Karadere isyanı çıktı.

Survivor 2018 All Star takımında Nagihan Karadere, yaşadığı sakatlığın ardından oyunlara oynatılmadığını ve takım arkadaşlarının kendisine selam bile vermediğini söyledi.

Takımda ikinci plana atıldığını, kendisini yedek oyuncu gibi hissettiğini söyleyen Nagihan Karadere, 'Survivor'da yedek beklemeye gelmedim. Selam bile vermiyorlar. İkinci plana atıldım' dedi. Nihat Doğan ise Nagihan'a, 'Belki de seni kıskanıyorlar. Ama sen de kendini takımdan soyutlama' dedi.

NAGİHAN 'SURVIVOR'DA KENDİMİ YEDEK OYUNCU GİBİ HİSSEDİYORUM'
All Star takımında kızlar arasında parkura çıkma konusunda yaşanan anlaşmazlık bir türlü aşılamıyor. Takımda Nagihan ve Damla oyunlarda geri planda kaldıklarını düşünüyor. Nihat Doğan'a takımla ilgili sorunlarını anlatan Nagihan, 'Geldiğimden beri bazı oyunlarda oynayamadım. Kendim ter akıtamadığım için kazandığımız ödüllerin keyfini çıkartamıyorum. Kendimi yedek oyuncu gibi hissediyorum. Bunu bilerek yaptıklarını biliyorum' dedİ.

'ADADA VARLIĞIM YOKLUĞUM BELLİ DEĞİL'
'Sakatlığım var ama bu şekilde bile sayı alabiliyorsam, oyuna dahil etmeleri gerekir. Sakatlığımı ve sakatlık psikolojisini oyun oynayarak atlatabilirim, yedekte durarak değil. Benim varlığım yokluğum belirsiz adada. Ne bir günaydın, ne afiyet olsun var. Kendimi nasıl hissettiğimi, sakatlığımı, oynamak isteyip istemediğimi bile sormuyorlar'