Televizyon
22 Tem 2017 16:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:00

Sinemadan tv dünyasına flaş transfer! 'Klavye Delikanlıları' geliyor! (Medyaradar/Özel)

Çakallarla Dans Serisi’nin yaratıcısı Murat Şeker, ilk dizisiyle, bu kez haftalık güldürmeye geliyor!

Sinema seyircisinin yüzünü güldüren komedi filmlerinin ve son dönem Türk Sineması’nın fenomenlerinden Çakallarla Dans Serisi’nin yaratıcısı Murat Şeker, ilk dizisiyle, bu kez haftalık güldürmeye geliyor!

Tüm projeleri sinema salonlarında olduğu kadar, televizyon ekranında da büyük ilgi gören Murat Şeker, şimdi televizyon için yazıyor!

Senarist, yapımcı ve yönetmen Murat Şeker, Aşk Tutulması, Aşk Geliyorum Demez, Deliormanlı filmleri ile Çakallarla Dans serisi ile sinema sektörüne damga vurmuş isimlerden biri.

Yapımcılığını Süreç filmin gerçekleştireceği, senaryosu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’ye  ait olan "KLAVYE DELİKANLILARI”’nın genel yönetmenlik koltuğuna da Murat Şeker oturuyor. 



Şeker, “ Artık televizyona bir dizi yapmanın zamanı gelmişti.  Anlatacak çok şey birikti” diyerek "KLAVYE DELİKANLILARI” projesini müjdeledi.

Komedi-Aksiyon türündeki  dizi, “KLAVYE DELİKANLILARI”nın sanal ve gerçek Dünya arasında başlarından geçen tehlikeli maceraları, Murat Şeker ve ekibinin eğlenceli diliyle ekrana taşıyacak.

MEDYARADAR/ÖZEL