Televizyon
28 Haz 2016 17:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:21

Semih'e büyük şok! Nagihan elenince Damla Can'a ne dedi?

Survivor 2016 adasında Nagihan Karadere elenince Damla Can'a ne söyledi? TV8 yayına katılan Nihat Doğan fısıltıyı yakaladı.

Survivor 2016 çeyrek finalinde gözden kaçan detayı TV8 panoramaya katılan Nihat Doğan yakaladı.
Nihat Doğan canlı yayında Nagihan Karadere'nin vedasındaki fısıltıya dikkat çekti. Yayın sırasında o anlar yeniden izlenince fısıltı bombası patladı.

Çeyrek finale kalana kadar Semih Öztürk ile yakın olan Nagihan Karadere meğer son dakikada golünü atmış.

DAMLA'YA NAGİHAN NE FISILDADI?



Nagihan Karadere elenince veda anında Damla Can'a sarılıp şunu fısıldamış ;

-İnşallah sen kalırsın!

Nagihan Karadere Semih'e ise kazanması yönünde temennide dahi bulunmuyor. Nihat Doğan durumu 'Nagihan son dakikada hançerini Semih'in kalbine sapladı. Yakışmadı yani Nagihan'a...' diyerek özetledi.

Nihat Doğan ardından da Nagihan'a veryansın etti;

-"Brütüs'ü asla hayatta affetmem. Dost bildiğin tarafından arkadan vurulmak kadar kötü bir şey yok. Sırtına hançeri koydu gitti. Sende mi Nagihantüs oldu bu... Brütüs'ten Nagihantüs oldu. Türk kadını ben böyle sevdiğini sırtından vuran görmedim yani..."



NİHAT DOĞAN KİMİ OY VERDİ?

Nihat Doğan canlı yayında Semihçi olduğunu da ilan etti. Kendisini Semih'in temsil ettiğini söyleyen Nihat Doğan,  "Ben de kendisi için çok seferber oldum' dedi.

SERKAY'A KARŞI ATAKAN

Serkay Tütüncü'ya hayli dolu olan Nihat Doğan Semih elenince Atakan'ı desteklediğini söyledi. Nihat Doğan, Survivor'ın başında kamyondaki kavgada kendisi olsaydı diskalifiye olmuş olacağını söyledi.