Televizyon
24 Mayıs 2018 01:28 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:13

Popstar 2018 yarışmasının birincisi belli oldu!

Kanal D'de yayımlanan eğlence programı Popstar 2018'in kazananı belli oldu.

Kanal D'nin heyecanla takip edilen eğlence programı Popstar 2018'in kazananı belli oldu. Son ikiye Batuhan Öztürk ve Salih Zülüfoğlu kaldı. Rakiplerini sergilediği performansla geride bırakan Edirneli Salih Zülüfoğlu 50 bin TL'lik ödülü kazandı. Batuhan Öztürk ikinci oldu.

Sunuculuğunu Osmantan Erkır'ın üstlendiği, jürisinde Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Deniz Seki ve Can Bonomo'nun yer aldığı, 'Popstar 2018' final yaptı.

Programın final gecesinde 2 şarkı seslendiren Salih Zülüfoğlu, 4 jüri üyesinden 100 tam puan almayı başardı. Sonucun açıklanmasıyla sevinç gözyaşlarına boğulan Zülüfoğlu, sevincini ailesi ve 4 jüri üyeleriyle paylaştı.



SALİH ZÜLÜFOĞLU KİMDİR?
Salih Zülüfoğlu'nun doğum yeri Bursa.. İki kardeşi bulunan Salih, 23 yaşında, evli ve bir çocuk babası... Salih Daha önce de Yetenek Sizsiniz ve X Faktor yarışmasına da katılmıştı.

Yarışma öncesindeki tanıtımda açıklamalar yapan Salih Zülüfoğlu, “Ben eskiden okula giderken Popstar’ı izliyordum. Annem sabah okula gideceğim için uyumamı istiyordu. Banyodan çıkarıyordu annem beni, sobamız vardı. Sobanın arkasında titriyordum, Popstar’ı izliyordum. Allah’ım hep dua ediyordum. İnşallah bende böyle sahnelerde olurdum. İnşallah bende böyle şarkılar okurum. İnşallah bende bir gün ünlü olurum. Bende şimdi Popstar sahnesinde olacağım” şeklinde konuştu.