Televizyon
26 Kas 2016 11:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:41

Okan Bayülgen ekranlara 'evinde' dönüyor! Program ne zaman başlayacak?

Ünlü şovmen Okan Bayülgen'in ertelenen programı iptal mi edildi yoksa söylentiler asılsız mı? "Okan'ın Evi" Kanal D'de ne zaman başlayacak?

Medyaradar, birkaç gündür gazetelerde ve internet sitelerinde yer alan "Okan Bayülgen'in programı iptal edildi, Kanal D ünlü şovmenle yollarını ayırdı" haberlerinin asılsız olduğunu ortaya çıkardı.

Usta televizyoncu bu yıl Star TV ile yollarını ayırmış ve televizyonculuğunun yıldızlaşmasına sebep olan Kanal D ile anlaşmıştı. Ancak Altın Kelebek ödüllerinde Diriliş Ertuğrul ekibine konuşma fırsatı verilmeyişinin ardından çıkan tartışmalar Okan Bayülgen'in Kanal D'de yapacağı programa başlamadan gölge düşürdü.

Gecenin tüm sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalan Okan Bayülgen daha sonra özür dilese de nüktedan sunumu sebebiyle Cumhurbaşkanının da eleştirisinden nasibini aldı ve programı da Aralık ayı yaklaşmışken hala başlamadığı için "Aydın Doğan Okan'ın kellesini aldı" yorumlarına sebep oldu.

Oysa ortada bir iptal yok. Okan Bayülgen'in ekibi Kanal D binasında program hazırlıklarına devam ediyor.

Deneyimli şovmenin sunacağı programın çalışmalarının devam ettiği ve dekorlar yetişmediği için 14 Kasım'da başlaması gereken programın Aralık ayına ertelendiği ve Altın Kelebek ödül töreninden sonra yine şovmenin dinlenmek ve daha iyi bir program içeriği ile seyirci karşısına çıkmak için zaman istemesi nedeniyle Ocak ayına ertelendiği haberini de aldık.

Okan Bayülgen, yeni yıldan itibaren  "Okan'ın Evi" adlı programla haftanın 4 günü Kanal D'de olacak.

MEDYARADAR/ÖZEL