Magazin
22 Mar 2018 14:19 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:06

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Behram Paşa’sına uyuşturucu baskını!

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, ünlü dizi oyuncusu ve Muhteşem Yüzyıl dizisinin Behram Paşa’sı Adnan Koç, 3 kardeşi ve torbacıyı gözaltına aldı.

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, ünlü dizi oyuncusu ve Muhteşem Yüzyıl’ın Behram Paşa’sı Adnan Koç, 3 kardeşi ve torbacıyı gözaltına aldı. Operasyon kapsamında diğer oyuncu S.O’ya  da uyuşturucu kullanmaktan işlem yapıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,  “Torbacı” olarak adlandırılan ve tanınmış isimlere uyuşturucu madde temin eden Sinan Bozburun’un  ünlü dizi oyuncusu ve Muhteşem Yüzyıl’ın Behram Paşa’sı Adnan Koç’a. Ataşehir’de buluşarak uyuşturucu madde sattığını saptadı.

Takibe alınan Koç’un beş kullanımlık kokain ile İçerenköy’de bir kafeye gittiği belirlendi.  Kafeye baskın yapıldı. Adnan Koç, kardeşleri S.K, M.H.K, A.K ve M.P gözaltına alındı. Polise direnen Koç’a uyuşturucu madde temin etmek, kullanmak  ve uyuşturucu ticareti yapmaktan işlem yapıldı. Torbacı Sinan Bozburun operasyon kapsamında yakalandı ve tutuklandı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirilen Koç, 3 kardeşi ve diğer şüpheliyle  birlikte adliyeye sevk edildi.



Sinan Bozburun’dan uyuşturucu madde aldığı saptanan ünlü oyuncu S.O’ya da uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı. S.O’ya ayrıca tedavi  amaçlı denetimli serbestlik uygulandı. Kafede yapılan aramada da bir miktar metamfetamin ve ekstazy haplar ele geçti. Kafe sahibine de işlem yapıldı.