Gündem
27 Şub 2015 08:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:05

Medyanın İnci Ablası milletvekili aday adayı oldu!

Aile Yaşamını Koruma Derneği Başkanı, evlilik ve iletişim uzmanı İnci Yeşilyurt, Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı oldu.

Aile Yaşamını Koruma Derneği Başkanı, evlilik ve iletişim uzmanı İnci Yeşilyurt, Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı oldu. Öncelikle aile mutluluğu ve huzuruna önem veren İnci Yeşilyurt'un bu yoldaki sloganı ise "Mutlu Aile, Güçlü Türkiye" oldu.

MUTLU AİLE, GÜÇLÜ TÜRKİYE

Evlilik ve mutlu aile konularında çok sayıda bilimsel çalışması ve kitapları bulunan Yeşilyurt, “mutsuz evliliklerin dermanı” olarak da biliniyor.

Yeşilyurt, özellikle Ak Parti Belediyeleriyle koordineli olarak yaptığı seminerlerde ilçe halkına “mutlu evlilik” sırlarını anlattı. Yıl boyunca düzenlediği seminerlerle binlerce aileye ulaşarak, onlarla mutluluk formüllerini paylaştı. Boşanmak üzere olan yüzlerce çift, Yeşilyurt’un tavsiyelerinden sonra boşanmanın eşiğinden döndü.

MUTLU AİLE MUTLU TOPLUM DEMEKTİR

Aile Yaşamını Koruma Derneği Başkanlığı görevini de yürüten İnci Yeşilyurt, “Mutlu bir toplum oluşturmak için ailelerin mutlu ve huzurlu olmalarını sağlamalıyız. Bunun için çok fazla bir şeye ihtiyaç yok. Aile bireylerinin hoşgörü, anlayış ve dayanışma ruhunun yeniden canlandırılması gerekiyor. Biz kaybolan bu güzel duyguları, Ak Parti iktidarında belediyelerimizle yapmış olduğumuz koordineli çalışmalarla halkımıza anlattık. Böylece, sudan sebeplerle boşanmanın eşiğine gelen yüzlerce aileyi olası facialardan kurtardık” dedi.

MUTLU AİLENİN SIRRI O KİTAPLARDA

İnci Yeşilyurt, sadece seminer ve karşılıklı görüşmelerle değil, kaleme aldığı onlarca kitaplarıyla da ailelere mutluluğun formülünü anlattı.

Yeşilyurt’un “Kocacığım İstersem Kölem Olursun!”, “Vitrin Sizsiniz”, “Benim Kocam Çok Zor”, “Aşkım Ayağını Denk Al”, “Beyni Bakire Âşıklar” gibi çok sayıda kitabı bulunuyor.

MUTLU AİLE SIRLARINI MECLİSE TAŞIMAYI HEDEFLİYOR

İnci Yeşilyurt, toplumun en temel taşı olan aile sorunlarının çözümlerini meclise taşımak için, Ak Parti 3. Bölge’den milletvekili aday adayı oldu.