Magazin
05 Mayıs 2015 17:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:31

Lerzan Mutlu, Gülben Ergen'i çok kızdıracak

Lerzan Mutlu, ünlü sanatçı Gülben Ergen'in duygularıyla değil iş kadını bakış açısıyla müzik yaptığını söyledi.

Lerzan Mutlu, sunucusu olduğu Söylemezsem Olmaz programında Gülben Ergen hakkında şaşırtıcı bir yorumda bulundu.

"Gülben'in sesi hiç yok" diyen ünlü şarkıcı, "Gülben'in bu noktalara gelmesinde Taşkın Sabah'ın büyük payı var" diye konuştu.

Lerzan Mutlu sözlerine şöyle devam etti: "Ama Gülben aklını kullanıyor, bir iş kadının bakış açısıyla müzik yapıyor, sanatçı duygusallığıyla değil."

"GÜLBEN'İ YAPAY BULUYORUM"

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından, manken Şenol İpek'in eşi Bircan İpek, canlı yayında Gülben Ergen hakkında çok sert açıklamalar yaptı. "Gülben'i çok yapay buluyorum" diyen İpek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"EKRANDA GÖRÜNDÜĞÜ KADAR SICAK DEĞİL"

Bilimsel olarak bir insan günün 24 saatini gülümseyerek geçiremez. Gülben Ergen'i çok yapay buluyorum. İnanıyorum ki benim tarzımdaki herkes de öyle düşünüyordur. Ben lisedeyken Gülben Ergen bir gecemize gelmişti. Orada ekranda göründüğü kadar insanlara sıcak olmadığını gördüm. Mesela Nebahat Çehre çok soğuk durur, ama evine gitmiş biri olarak söylüyorum çok zarif ve sıcak bir insandır. Hülya Avşar mesela, bayılıyorum Hülya Avşar'a çünkü aklına ne gelirse kurmadan konuşuyor.

"ASLA ONUN GİBİ YAŞAYAMAM"

Bircan İpek'in açıklamaları üzerine söz alan ünlü oyuncu Oya Aydoğan ise "Gülben'in tanıyorum ve yapmacık olduğunu her zaman söylerim" sözleriyle izleyenleri şaşırttı.

Gülben Ergen'in kendisine çok hesaplı geldiğini söyleyen Aydoğan, ünlü şarkıcının hep bir sonraki adımını düşündüğünü belirtti ve "Ben asla onun gibi yaşayamam" dedi.