Televizyon
23 Kas 2016 14:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:40

Kurtlar Vadisi'nin Ömer Baba'sına hangi ünlü oyuncu borç taktı?

Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar'ın babası Ömer Baba karakterine hayat veren usta oyuncu Emin Olcay, meslektaşı tarafından dolandırıldığını iddia etti.

Kurtlar Vadisi’nde 97; Kurtlar Vadisi Pusu’da 233 bölüm oynayan, dizide Polat Alemdar’ın babası Ömer Candan karakterine hayat veren Emin Olcay, meslektaşı Deniz Oral tarafından dolandırıldığını iddia etti.

İkilinin tanışmasını sağlayan yapım ise; 2015’te vizyona giren “Çarşı Pazar” filmi olmuştu. Emin Olcay, Deniz Oral’la kurduğu dostluğa güvenerek kendisine 4.000 Türk Lirası verdiğini ama aradan geçen zaman rağmen meslektaşının borcunu ödemediğini iddia etti.

70 yaşındaki usta oyuncu Emin Olcay ise bu durum karşısında Deniz Oral’a verdiği 4 bin liranın üstüne soğuk su içtiğini düşünüyor. Olcay, Oral’a verdiği parayı geri istediğinde aldığı cevapla ise şok olmuş.

Deniz Oral, parasını isteyen Emin Olcay’a “hiçbir şekilde bu parayı ödeyemem, şu anda işim gücüm yok, ne yaparsan yap” diyormuş.

Usta oyuncu Emin Olcay ise bu durum karşısında kendisini kullanılmış gibi hissettiğini, salak yerine konulduğunu düşündüğünü söylüyor.



İddiaya göre Deniz Oral, Emin Olcay’a borcunu ödememek için parasının olmadığını ve çalışmadığını söylemiş, ama durum hiç de öyle gözükmüyor. Çünkü Oral, TRT1’in sevilen dizisi “Hangimiz Sevmedik”te Selen Soyder, Can Yaman, Cengiz Bozkurt ve Altan Erkekli ile başrolü paylaşıyor.

Diğer bir iddiaya göre ise Deniz Oral’ın ekonomik olarak zor durumda olmasının nedeni kumar tutkusuymuş. Ünlü oyuncunun seti olmadığı günlerde soluğu Kıbrıs’ta aldığı ve kumar oynadığı, bu nedenle de piyasaya yüklü miktarda borçlandığı iddia ediliyor.

Emin Olcay’ın bu suçlamalarına Deniz Oral’ın vereceği cevap merak konusu. Yıllardır sektörde saygınlığıyla marka olmuş iki ismin sadece 4.000 liralık bir borç için haber olması da şaşırtmıyor değil