Magazin
27 Eki 2016 16:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:37

Kerimcan Durmaz arkadaşının sağlık durumunu açıkladı!

Sosyal medyanın popüler isimlerinden Caner Çalışır geçtiğimiz gün hastaneye kaldırılmıştı.

Caner Çalışır geçtiğimiz gün hastaneye kaldırılmış ve durumu hakkında yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz sosyal medya hesabından açıklamada bulunmuştu. Caner Çalışır'ın sağlık durumu hakkında yoğun bakımda bulunduğu hastaneden açıklama yapılmıştı. İlerleyen saatlerde Kerimcan Durmaz, Caner Çalışır hakkında sosyal medya hesabından bir fotoğraf daha paylaştı. 

"ABLAN STAR BEBEĞİM"

Caner Çalışır'ın yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz, Çalışır'ın hastane odasından gönderdiği notu takipçileriyle paylaştı:

Caner'im kağıt kalem isteyip "ablan star" yazmış. Dün olduğundan daha iyi. Az önce gördüm çok daha iyiydi. Allah dualarımızı kabul etti. Herkese çok teşekkür ederim. Dualarını eksik etmeyin, Allah'tan ümit kesilmez. Bizi bırakmayacak inşallah.



Caner Çalışır'ın sağlık durumuna ilişkin ilk resmi açıklama yoğun bakımda tedavisine devam edilen Özel Başarı Hastanesi tarafından yapıldı:

HAYATİ RİSKİ DEVAM EDİYOR

"Caner Çalışır'ın ilk müdahalesi acil serviste yapılmıştır. Kalp yetmezliği, dilate kaardiyomiyopati ve çoklu organ yetmezliğinin izlenmesi üzerine hastamız yoğun bakım ünitesine alınmıştır. Hastamızın durumunun düne göre daha iyi olduğu gözlenmiştir. Ancak hayati riski devam etmektedir"