Televizyon
06 Mar 2015 17:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:06

Yayın günü belli oldu! Kanal D'nin yeni dizisi başlıyor!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcılarından çok konuşulacak bir dizi daha!

Pana Film'in merakla beklenen yeni dizisi Kara Kutu önümüzdeki Salı günü saat 22.00'de Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Orhan Kılıç, Sümeyra Koç, Deniz Uğur, Hazım Körmükçü, Ali Kaptanlar, Sema Atalay, Remzi Evren, Şevval Sam ve Kerem Alışık gibi usta oyuncuların rol aldığı dizide hafızasını kaybeden eski bir istihbaratçının yaşam öyküsü anlatılıyor.

Yönetmenliğini Serdar Akar'ın üstlendiği Kara Kutu'nun senaryosunu ise Ercan Mehmet Erdem kaleme alıyor.

KARA KUTU'NUN HİKAYESİ

Mehmet, senelerini İstihbarat Teşkilatına vermiş bir istihbaratçıdır. 2013 senesinde Irak'ta kendi arkadaşları tarafından vurularak infaz edilmiş, öldüğü sanılarak boş bir araziye atılmıştır. Mehmet kendisini yaralı ve baygın halde bulan köylüler tarafından tedavi edilmiştir. Fakat bu saldırı her şeyin sonu gibi gözükse de, aslında Mehmet için yepyeni bir başlangıçtır. Genç adam hafızasını kaybetmiştir. Talihsiz olayın üzerinden geçen iki senede ise kendine yeni bir karakter ve hayat inşa etmek zorunda kalmıştır. Mehmet artık bir istihbaratçı değil, barda çalışan, kendi halinde bir adamdır.

Zaman zaman geçmişini hatırlamakta ancak başından neler geçtiğini tam olarak bilememektedir. Yeni hayatına alışmaya çalışırken, televizyon kameralarının da bulunduğu bir ortamda kavgaya karışmış ve böylece televizyona haber olmuştur. Mehmet için hayat, artık eskisi gibi olmayacaktır. Çünkü infaz emrini veren Emekli General Cevahir, Mehmet'i tanımıştır ve Mehmet'in hayatta olması geçmişin bilinmeyen ya da üzeri örtülmüş olan birçok karanlık olayını açığa çıkaracak ve bu sayede başlarını yakacak çok büyük bir tehdittir. Böylece her şey yeniden başlayacaktır.