Televizyon
27 Nis 2018 13:37 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:11

Kanal D ile yolları ayrılan Ahmet Hakan'a Pervin Buldan'dan mesaj

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, gazeteci Ahmet Hakan'ın Kanal D Ana Haber ile yollarının ayrılması sonrası sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu.

Ahmet Hakan ve 10 yıldır Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmenliği'ni yürüten Süleyman Sarılar'ın Kanal D'den ayrılacağı bildirilmiş; haberleri, Show TV Ana Haber'in yayın yönetmenliğini yürüten Ramazan Kurnaz ve ekibinin hazırlayacağı ifade edilmişti.

Kanal D Ana Haber'deki siyaset haberlerinin azaltılarak yaşam haberlerine ağırlık verileceği iddia edilirken Kanal D Ana Haber'i ise mayıs ayının ortasından itibaren Buket Aydın sunacak. 

GÜLE GÜLE AHMET HAKAN

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, gazeteci Ahmet Hakan'ın Kanal D Ana Haber ile yollarının ayrılması sonrası sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu. Buldan twitter hesabından yaptığı paylaşımda  "Güle güle Ahmet Hakan" diye yazdı.



AHMET HAKAN: KILMA CENAZEMİ, LAZIM DEĞİLSEN

Daha önce Ahmet Hakan Hürriyet gazetesindeki köşesinde HDP'yi sert bir şekilde eleştirerek 'Kendinizi patlatsanıza' demişti. HDP'de bu yazıya içinde  sert bir yazılı açıklamayla cevap vermişti. Hatta HDP Milletveki Pervin Buldan, Twitter hesabından yaptığı bir açıklamada "Ahmet Hakan saldırıya uğradığında evine geçmiş olsuna gitmiştim. Şimdiye kadar yaptığım hiçbir şeyden bu derece pişmanlık duymamıştım." demişti.

Hakan ise yazısında şu ifadeleri kullanmıştı:

Pervin Buldan gibi pişmanlık yaşamak istemeyenlere sesleniyorum:

Bundan böyle... Başıma herhangi bir bela gelirse... Mesela hastalanırsam... Ya da Allah gecinden versin bir yakınımı falan kaybedersem...

Sakın bana “geçmiş olsun, başın sağ olsun” falan demeyin.

Çünkü “ama bana geçmiş olsun dedi, ama bana başın sağ olsun dedi, ama bana su verdi” falan demem,
gerektiğinde en sert şekilde eleştiririm.

Ve muhatabıma çok derin pişmanlıklar yaşatırım.

Kısacası...

Ali Ekber Çiçek üstadımızın dilinden söylersem:

Kılma cenazemi, lazım değilsen.