Televizyon
02 Ara 2012 14:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:26

YENİ BİR HABER KANALI YAYINA GİRİYOR! KANALI KİM YÖNETECEK? (MEDYARADAR- ÖZEL)

Ankara merkezli olarak Türksat uydusu üzerinden yeni bir haber kanalı yayına başlıyor..

Türkiye’nin yeni haber kanalı Haber12 Tv yakında yayın hayatına merhaba diyor

Haber12 Tv, haber bültenlerini 100 yerel kanalla birlikte hazırlayacak

Ankara merkezli olarak Türksat uydusu üzerinden yayın hayatına merhaba diyecek olan Haber12 Tv, merkez stüdyolarının yanı sıra; ilk etapta İstanbul ve Adana’dan da canlı yayınlar gerçekleştirecek. Haber ağırlıklı olarak yayın yapacak olan Haber12 Tv; Başkent Tv, Kent Gazetesi, Kent Matbaası, Gazetekent.com.tr  ile Adanailkhaber.com’un da dahil olduğu medya grubunun bünyesinde yer alıyor. Medya Grup Başkanlığını Mehmet Çelik’in, Medya Grup Başkan Yardımcılıklarını ise Mehmet Poyraz ile Bekir Altunok’un yaptığı medya grubunun 2013 yılının Mart ayında ulusal bir kanala daha sahip olacağı da ifade edildi.

5 KITADA 25 ÜLKEDE YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR
Merkez stüdyolarında deneme programlarını sürdüren Haber12 Tv,  100 yerel kanalla birlikte Türkiye Haber Bülteni’ni de hazırlayacak. Teknik alt yapısı eksiksiz olarak hazır olan Haber12,  haberlerini ise Dünya Raporu adıyla sunacak. Haber bültenleriyle her gün 5 kıtadan 25 ülkeden gelişmeleri anında izleyicilere ulaştıracak olan Haber12 Tv’nin merkez stüdyoları ise Ankara Ostim’de.

BAŞKENT TV, ÇELİK’İN MEDYA GRUBUNDA
Medya Grup Başkanı Mehmet Çelik, medya hamlesinin Haber12 Tv kanalıyla sınırlı olmadığını,  2013 yılında ulusal bir kanal için çalıştıklarını açıkladı. Ayrıca Ankara Başkent TV’yi de satın alan Mehmet Çelik açıklamasında, yeni dönemde Başkent Tv’nin yeni adıyla ve yeni konseptiyle izleyiciyle buluşturulacağınıda belirtti. Ankara’nın ilk televizyon kanalı olan Başkent Tv’nin stüdyoları ise Haber12 Tv ile aynı binada yer alıyor.

MEDYARADAR- ÖZEL