Televizyon
16 Mayıs 2010 17:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:18

ABD'DE DİZİ ŞOKU!.. 4 BÜYÜK DİZİ NEDEN BİTTİ?

ABD TV sektöründe büyük şok. Haftasonu Heroes, Law & Order, FlashForward ve Mercy dizileri yayından kaldırıldı.

ABD TV sektöründe büyük şok. Haftasonu Heroes, Law & Order, FlashForward ve Mercy dizileri yayından kaldırıldı.

Umarız haftasonunuz iyi geçiyordur, zira Heroes, Law & Order, FlashForward ve Mercy dizilerinin oyuncularının haftasonu pek de iyi geçmedi. Aynı anda yayından kaldırılan bu beş dizinin oyuncuları artık işsiz.

Büyük umutlarla yayına giren ve kısa sürede takipçileri katlanarak artan Heroes, geçtiğimiz yıldan beri izleyici sayısından büyük bir düşüş yaşıyordu. Bu düşüş durduralamadı ve dizinin önümüzdeki sezon ekranlarda olmayacağı haberi dün gündeme düştü. Heroes’la beraber uzun zamandır ekranda olan, ancak aktör Jerry Orbach’ın diziden ayrılmasından sonra toparlanamayan Law & Order, Lost’un yapımcısı J. J. Abrams’ın yeni Lost olarak tanımlanan ve Lost’la birçok ortak oyuncu barındıran fantastik dizisi FlashForward ve üç hemşirenin hastane yaşamını anlatan Mercy adlı diziler yayından kaldırıldı. Bu dizilerden FlashForward ve Mercy henüz ikinci sezonu göremeden veda eden diziler oldular.

Yayından kalkan dizilerle bilikte, ekrandan milyonlarca hayran edinen Heroes’un yıldızları Ali Larter ve Hayden Panettiere, FlahForward’dan Jack Davenport ve Sonya Walgeri, Mercy dizisiyle şöhrete kavuşan düzel aktris Michelle Trachtenberg gibi isimler de tüm ekiple birlikte işinden oldu.


ETİKETLER
#abd #dizi