Televizyon
30 Ağu 2014 11:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:37

Deniz Zeyrek ve Abdülkadir Selvi canlı yayında birbirine girdi!

Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek ile Yeni Şafak gazetesi Ankara Temsilcisi Abdulkadir Selvi arasında canlı yayında sert bir tartışma yaşandı.

CNN Türk'te yayımlanan Ankara Günlüğü programında Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek ile Yeni Şafak gazetesi Ankara Temsilcisi Abdulkadir Selvi arasında yaşanan tartışma programa damga vurdu.

'KARARI KİM VERECEK?' SORUSUYLA ORTAM GERİLDİ
Ahmet Davutoğlu'nun başında olduğu hükümet ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilişkilerinin masaya yatırıldığı bölümde Deniz Zeyrek, Selvi'ye 'Yaşanan düşünce farklılıklarında son kararı kim verecek?' diye sordu.

Selvi bu soruya hükümet ile Erdoğan'ın uyumlu çalışacağını kaydederek, "Karar mercii Anayasa'da hükümetse hükümet bu kararını alır uygular" yanıtını verdi.

ZEYREK NET YANIT İSTEDİ
Bu sözlerin ardından araya giren Zeyrek, "Bu ülke kanunlarla anayasayla yönetiliyorsa; işinize geldiğinde 'Milli Güvenlik Kurulu tavsiye organı' oluyor işinize gelmediğinde 'kararı Milli Güvenlik Kurulu verir diyorsunuz" dedi ve "Hangisinin kararı geçerli olur? Hangisinin kararı değişir? diyerek sorusunu yineledi.
Selvi bu sözlere 'CHP ile burayı karıştırma' yanıtını verince sakin tavırlarıyla bilinen Hürriyet Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek sinirlerine hakim olamayarak şunları söyledi: "Sabahtandır AK Parti üyesi gibi konuşuyorsun konuyu yine CHP'ye getirdin..."

İŞTE O ANLAR...