Televizyon
22 Kas 2017 10:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:17

Çocuklar Duymasın yayından kalktı mı? Pınar Altuğ'dan videolu yanıt!

Çocuklar Duymasın her pazar günü Kanal D'de ekrana geliyordu. Geçen pazar akşamı yayınlanmaması akıllara 'Yayından mı kalktı, final mi yapıyor?' sorularını getirmişti

Kanal D'de pazar günleri yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin final yapacağı iddia edilmişti.

Yapımcı Birol Güven Twitter hesabından yaptığı açıklamada Çocuklar Duymasın'ın her pazar Kanal D'de ekrana geleceğini duyurmuştu.



Başrollerini Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı'nın paylaştığı uzun soluklu dizi Çocuklar Duymasın, her pazar Kanal D ekranlarında yer alıyordu. Fakat geçen pazar akşamı Kanal D'de Çocuklar Duymasın yerine başka biri dizi konulmuştu.

Yeni bölüm için bekleyişte olan izleyiciler ise sosyal medyada Çocuklar Duymasın'ın final yapacağı iddialarını gündeme getirmişti.

PINAR ALTUĞ'DAN VİDEOLU YALANLAMA

Yaşanan bu gelişmelerin ardından dizinin başrol oyuncusu Pınar Altuğ, Instagram'ın hikaye kısmından dizinin çekimlerinin sürdüğünü göstermek adına paylaşımlar yaptı.

Setten çektiği kısa videoları takipçileriyle paylaşan Pınar Altuğ başrolünde oynadığı Çocuklar Duymasın dizisinin setinden paylaştığı bu videolarla dizinin takipçilerine işimizin başındayız mesajını verdi.

İŞTE PINAR ALTUĞUN INSTAGRAM'DA HİKAYE BÖLÜMÜNDEN PAYLAŞTIĞI VİDEO:



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Haluk'tan ayrılmak istediğini söyleyen Meltem, hiç beklemediği bir anda Haluk'un avukatının gelmesiyle yıkılır. Haluk, Meltem'in ayrılık isteğine saygı duymuş ve bir an önce ayrılmak için boşanma işlemlerini başlatmıştır. Her ikisi de bu süre zarfı içinde ayrılığa alışmaya çalışırken, Gönül ve Tuna onları barıştırmanın yollarını arar. Bu sırada Meltem'in şirketinde çalışan boşanmış bir kadın, Meltem'in hayatına girer ve ortalık karışır.