Televizyon
21 Mayıs 2018 12:09 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:13

Bloomberg HT'nin hangi ekran yüzü CNN Türk'e transfer oldu? (Medyaradar/Özel)

Doğan Medya Grubunun satışından sonra Doğan Medya’ya başlı pek çok kuruluşta görev değişiklikleri yaşanmaya devam ediyor.

Kanal D, Habertürk, CNN Türk ve daha pekçok kuruluşta pekçok isim yerini başka isimlere devretti. Bu isimlerden birisi de Ebru Baki oldu.

Ebru Baki CNN Türk’te Ekonomi Müdürlüğü görevinin yanısıra, hafta içi her gün sabah kuşağında yayınlanan  "Günün Ekonomisi" ve "Parametre" isimli ekonomi programlarının sunuculuğunu yapıyordu.

17 yıldır CNN Türk'te çalışan deneyimli ismin ayrılığından sonra iki programı kimin sunacağı merak konusuydu.

O isim bugün belli oldu.

Günün Ekonomisi ve Parametre programlarının yeni sunucusu Mine Uzun oldu.

8 yıl boyunca Bloomberg HT Televizyonu'nda görev yapan Uzun CNN Türk ile anlaştı. Başarılı ekran yüzü bu sabah ilk kez CNN Türk ekranlarında yerini aldı. 

Mine Uzun, hafta içi her sabah canlı yayında “İlk Söz” programıyla, Asya borsaları ve kapalı olan dünya piyasalarını gerçek zamanlı veriler ışığında ekrana taşıyordu..



MİNE UZUN KİMDİR?

Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İİBF İktisat Bölümü’nde tamamladı. Mezun olduktan sonra çeşitli bankaların yatırım bölümlerinde ve aracı kurumlarda çalıştı. Gazeteciliğe 2005 yılında Ankara’da başladı. Halk TV'de haber spikerliği görevinde bulundu.Çeşitli ulusal kanallarda sosyal içerikli programlar ve açık oturumlar hazırlayıp sundu. Ekonomi editörlüğü ve Ana Haber Bülteni spikerliği görevlerini uzun yıllar sürdürdü. 2010 yılından beri Bloomberg HT Televizyonu’nda anchor olarak görev yapıyordu.