Televizyon
26 Eyl 2014 17:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:46

Beyaz TV muhabiri canını zor kurtardı

İstanbul sokaklarında dilenci kılığına giren Beyaz TV muhabiri Türker Akıncı, "kırmızı ışık çetesi"nin elinden zor kurtuldu.

İstanbul'da trafik ışıklarını mesken tutan çeteler vatandaşları zor durumda bırakıyor. Beyaz Haber ekibi de ışıklarda yaşanan cam silme terörünü yerinde görüntüledi.

“BURAYA YABANCI SOKMUYORUZ”
Beyaz TV muhabiri Türker Akıncı, dilenci kılığına girerek yaklaşık 1 saatte 18 TL topladı. Trafiğin yoğunlaştığı anlarda ise trafik ışığının “sahibi” çete üyesi görüldü. Dilenci kılığındaki Beyaz TV muhabiri ile bir süre sohbet eden çete üyesi “Buraya yabancı sokmuyoruz biz” diyerek Akıncı'yı tehdit etti.

“ARKADAŞLAR GELİRSE DAYAK YERSİN”
Çete üyesinin kameraları fark etmesi ise gerginliği yükseltti. Çete üyesi “Kardeş sen gitsene. Yoksa belaya bulaşacaksın” diyerek Akıncı'yı bölgesinden uzaklaştırmaya çalıştı. Bir diğer çete üyesinin gelmesiyle durumu anlayan kırmızı ışık çetesi kameranın görüntü almasını engellerken Beyaz TV muhabiri Türker Akıncı'nın yakasına yapıştı. Çete üyelerinden biri “Arkadaşlar gelirse dayak yersin” derken bir diğeri ise “Sen buradan yol al” diyerek tehditkar mesajlar verdi.

Gerginliğin iyice artmasıyla Beyaz TV muhabiri Türker Akıncı çete üyelerinin elinden zor kurtuldu.