Televizyon
30 Mar 2017 11:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:35

Medyaradar Acun Ilıcalı'nın bomba transferini açıklıyor! TV8'de Reality Show başlıyor! Hangi ünlü isim sunacak?

Gündüz kuşağını hareketlendirmek için atağa geçen TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, bomba bir transfere imza attı.

Televizyon kanalları Ramazan ile başlayacak yaz sezonuna dolu dolu girmeye hazırIanıyor. Özellikle Acun Ilıcalı TV8'in gündüz kuşağını sağlam programlarla doldurarak Eylül'e de hızlı girmeyi planlıyor.

Bunun için çalışmaları sürdüren TV8 yaz aylarında gündüz kuşağına sürpriz bir isimle giriş yapacak.

Reality programlarının vazgeçilmez ismi Serap Ezgü yeni programıyla ekranlara geri dönüyor.

Acun Ilıcalı'nın Temmuz ayında başlaması planlanan programı ara vermeden yaz boyu devam ettirerek sürdüreceği konuşuluyor.

Yeni sezonda reality programlar arasında da büyük bir rekabet yaşanacak. Serap Ezgü rakipleri Müge Anlı, Yalçın Çakır ve İnci Ertuğrul'u TV8 ekranlarından terletecek.



Serap Ezgü (Paköz) kimdir?

Serap Ezgü, 15 Haziran 1965 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Karadeniz kökenlidir. İlkokul, ortaokul ve liseyi Ankara’da okumuştur. Adana, Çukurova Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi’nde okudu. Daha öğrenciyken TRT’nin açmış olduğu sınavı kazanarak spikerlik yapmaya başladı. 1982 yılında TRT Trabzon ve Van radyolarında görev yaptı. 1986 yılında Ankara Radyosu ve Ankara televizyonlarında görev yaptı.

1995 yılında Sümer Ezgü ile birlikte TRT televizyonuna hazırladıkları Ankara Rüzgarı isimli program Magazin Gazetecileri Derneğinin Tüm Kanalların En İyi Müzik Eğlence Programı ödülüne layık görüldü.

1997 yılında Kanal D televizyonuna geçti. 2,5 yıl sonra Kanal 6’ya sonra da ATV’de çalıştı. Daha sonra TGRT'ye geçti. Sabah Haberleri, Kadının Sesi ve Sizin Sesiniz isimli kadın programlarını hazırlayıp sundu.

2005 yılında Show TV'de “Biz bize” programı'nı hazırlayıp sundu. 2009 yılında star TV'de “Suç ve Ceza” programı'nı hazırlayıp sundu. 2012 yılında ATV'de “Yeniden Başlayalım” programını hazırlayıp sundu. 2013'te FOX'ta “Yeni Bir Umut” programı'nı hazırlayıp sunmuştur.

Televizyonlarda yaptığı kadın programlarıyla adından söz ettirdi.

2007 yılında, Show TV'de yayınlanan sunuculuklarını Zeynep Tokuş ve Behzat Uygur’un yaptıkları “Şarkı Söylemek Lazım” Yarışma programında Hakan Aysev koçluğunda yarıştı.

Serap Ezgü, 1987 yılında şarkıcı Sümer Ezgü ile evlendi. 1999 yılında boşandılar. Ceren (d.1988) adında bir kız çocuğu vardır.

Serap Ezgü, boşandıktan sonra da Ezgü soyadını kullanmaya devam etti. Bir müddet sonra 2004 yılında Sümer Ezgü itiraz edince kızlık soyadı olan “Paköz” soyadını aldı.

Serap Ezgü, 9 Kasım 2001 yılında tarihinde Vatan Gazetesi Yazı işleri Müdürü Atilla Güner ile evlendi. 8 Ocak 2007 tarihinde boşandı. Eşinden ayrıldıktan sonra Bodrum' da bir köye yerleşti. Kendisi gibi bir televizyoncu olan Cem Hamuloğlu’yla beraber yaşamaktadır.

MEDYARADAR/ÖZEL