Zor günler geçiren Hilal Özdemir'den yeni açıklama

Türk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir, eski eşi Hazım Körmükçü'nün nafakasını aylardır ödemediğini ve iki çocuğuyla maddi sıkıntı içinde olduklarını söylemişti. Özdemir, "Hazım ve ailesi idraki yok eden bir zihin karantinasına girmişler! Çocuklarım artık babalarını görmek istemiyor" dedi.

Zor günler geçiren Hilal Özdemir'den yeni açıklama - Sayfa 1

Hilal Özdemir, üç yıldır çocuklarını arayıp sormayan eski eşi Hazım Körmükçü ile ilgili Günaydın'a konuştu.


114
Zor günler geçiren Hilal Özdemir'den yeni açıklama - Sayfa 2

"Çocuklarım artık her şeyin farkında, babalarının ilgisizliğini görüyorlar. Düşünün, dünya böyle zor bir dönemden geçerken bir kere bile 'Nasılsınız?' diye aramadı. Çocuklarım da artık onunla görüşmek istemiyor açıkçası. Ben de eskiden olsa zorlardım görüşsünler diye ama artık karışmıyorum, kendilerinin tercihi."


214
Zor günler geçiren Hilal Özdemir'den yeni açıklama - Sayfa 3

"Sanatçı olduğu için parası olmayabilir anlarım ama insan merak etmez mi ya kendi kanından, canından evlatlarını? Onurumla onlara bakmak için her şeyi yaptım, yapmaya da devam edeceğim."


314
Zor günler geçiren Hilal Özdemir'den yeni açıklama - Sayfa 4

"Sekiz yıl gibi çok uzun bir süre farkındalığı ve idraki yok eden bir zihin karantinasına girmişler adeta. Ne babaanneleri, ne de halaları aradı çocuklarımı. Çocuklarım babalarını görmek istemiyor artık. Bu bile aslında çok acı..."


414