Magazin
07 Mayıs 2019 16:32 Son Güncelleme: 07 Mayıs 2019 16:36

Ziynet Sali'den Sıla iddialarına yanıt!

Magazin Noteri’nin pazartesi günkü konuğu, ünlü şarkıcı Ziynet Sali oldu.

Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları, Türkiye’nin ilk YouTube canlı yayın magazin programı 'Magazin Noteri' pazartesi ve perşembe günleri takipçileri ile buluşmaya devam ediyor.

Magazin Noteri’nin pazartesi günkü konuğu; yeni single’ı 'Bana da Söyle' ile dünya müzik listelerinde 20. sıraya kadar yükselen ünlü şarkıcı Ziynet Sali oldu.

AŞKLARINI NİHAT ODABAŞI’NA BORÇLULAR

Erkan Erzurumlu ile birkaç gün önce nişanlanan Ziynet Sali, aşklarının nasıl başladığını Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’ya anlattı. Sali “Erkan ile konser öncesi provalarda tanıştım. Tanıştığımız ilk anda olmadı. Burada Nihat Odabaşı’nın çok emeği vardır. Harbiye konserinin kompozisyonunu Nihat Odabaşı ile çalıştım. Sahne üzerindeki müzisyenleri incelerken Nihat bana Erkan’ı gösterdi.Ben daha önce görmüştüm fakat çalışma arkadaşlarımla daha önce böyle bir şey yaşanmamıştı. Fakat Nihat Odabaşı benim dikkatimi oraya yönlendirdi.” dedi. Bu yaz Kıbrıs’ta evleneceklerini söyleyen Sali, çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

'SILA ZİYNET SALİ’NIN KOLUNU KIRDI' İDDİALARINI İLK KEZ YANITLADI

Konuk olduğu ‘Magazin Noteri' programında Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı ile birlikte gündemi değerlendiren Ziynet Sali, program takipçilerinin Sıla ile ilgili soruları üzerine;  “Bir haber yapılırken onu biraz araştırırsın, biraz bakarsın, azıcık da olsa becerin varsa ona göre yorumlar yaparsın. O kadar beceriksizler ki doğru haberi bile bulmaktan yoksunlar. Kolumun iki yıl önce kırılmasını dönüp oraya bağlamaları gerçekten komikti. Konuşamıyorum bile, terbiyem, edebim, uslubum ve ahlakım da konuşmama izin vermiyor. Kahkahalarla gülüyorsun ama sonu da gelmiyor. Avukatım Altın Mimir,konu ile ilgileniyor. Zaten programlarda da artık ismim geçmiyor, o şahıs olarak geçiyor.” dedi.

Ne olmuştu?

Sıla ile Ziynet Sali arasında arkadaşlıktan farklı bir yakınlaşma olduğu ve Sıla’nın bir otel odasında Ziynet Sali’nin kolunu kırdığı iddia edilmişti. Hatta iddialar öyle bir noktaya taşınmış ki, Ahmet Kural-Sıla kavgasının Ziynet Sali yüzünden çıktığı ima edilmişti.

Magazin Duayeni Ali Eyüboğlu; “Şayet bu iddialar doğru olsa Ahmet Kural ve avukatı mahkemede bunu mutlaka kullanırdı” yorumunu yaptı.