Zirveyi görenler şaştı kaldı! En çok izlenen diziler bakın hangileri oldu

Hafta boyunca prime timeda izleyiciyle buluşan yerli dizilerden en çok izlenen 10 yapım sıralandı. Bu hafta listede herkesi şaşırtan bir durum oldu.

Zirveyi görenler şaştı kaldı! En çok izlenen diziler bakın hangileri oldu - Sayfa 1

Prime time total reyting listesine göre, 22 Ağustos Pazartesi - 28 Ağustos Pazar tarihleri arasında en çok izlenen dizi şaşırttı.

112
Zirveyi görenler şaştı kaldı! En çok izlenen diziler bakın hangileri oldu - Sayfa 2

Prime Time'da en çok reyting alan yerli diziler şöyle...

212
Zirveyi görenler şaştı kaldı! En çok izlenen diziler bakın hangileri oldu - Sayfa 3

10.  Mükemmel Eşleşme (TRT1 - 7. bölüm)

Ece, Pınar’ın evine Mevsim’in özel İngilizce ders hocası olarak girmiş ve kendini ailenin tüm üyelerine bir hayli sevdirmiştir. Zaman geçtikçe iyice evin kızı haline gelen Ece, Pınar’ın da çok yakın arkadaşı haline gelmiştir. Artık Pınar, bütün dertlerini onunla paylaşıyor, Kerem’le ilgili bir sorun yaşadığında ilk ona anlatıyordur. Evdeki herkesin tüm sorunlarını çözen, herkesin derdine koşan Ece, artık bu aile için vazgeçilmez ve çok sevilen biri olmuştur. Daha da önemlisi çok güvenilir biri haline gelmiştir. Artık Ece için Kerem ve Pınar’ı ayırmak daha da kolaydır.

312
Zirveyi görenler şaştı kaldı! En çok izlenen diziler bakın hangileri oldu - Sayfa 4

9.  Kara Tahta (TRT1 - 19. bölüm)

Atlas, Bekir’i kendi elleriyle adalete teslim eder. Bekir son ana kadar tüm şansını kullanır ama artık nafiledir. Bekir yolun sonuna geldiğinde karşısında kardeşi Kartal da vardır. Öğrenciler arasında ise Ceylan’ın kaybolduğu haberi hızla yayılır. Atlas, Hikmet ve öğrencilerin araştırmasıyla Ceylan içine düştüğü kötü durumdan kurtarılır. Aylin’in ameliyatı için gereken para toplandığında vakit çok geçtir. Aylin’e geç kaldıklarını anlatmaya çalışırken bir mucizeyle karşı karşıya kalırlar. Irmak ve Atlas’ın kavuşması öğrencilerin üniversite başarısıyla taçlanır.

412