Magazin
05 Oca 2024 12:16 Son Güncelleme: 05 Oca 2024 13:28

Zeynep Sever Demirel'den aşk açıklaması: Volkan'la biz taşıyamadık

Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, konuk olduğu programda aşkın geçici bir şey olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, konuk olduğu programda aşkın geçici bir şey olduğunu söyledi. 

Belçika güzeli seçildikten sonra 2010 yılında henüz 19 yaşındayken Volkan Demirel ile evlenen Zeynep Sever Demirel, evliliklerine dair samimi açıklamalarda bulundu. 

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, geçtiğimiz günlerde Ceyda Düvenci'nin sunumuyla ekrana gelen 'Bambaşka Sohbetler' adlı programa konuk oldu.

Demirel aşka bakış açısını anlatırken, "Aşk gerçekten geçici bir şey. İlk heyecanı, yoğun duyguları imkanı yok taşıyamazsın. Volkan'la biz taşıyamadık! İlk günkü heyecanı ararsan, onun yerine başka bir şeyleri koymaya başlıyorsun. Ben öyle yaptım, muhtemelen Volkan da öyle yaptı" dedi.

"VOLKAN'A YENİDEN AŞIK OLDUM'
"Biz Volkan'la çok zıt karakterde iki insanız, depreme kadar da çok daha zıt karakterde iki insandık" diyen Zeynep Sever Demirel, şöyle konuştu:

"Volkan maddeseldir, ben maneviyimdir… Volkan çok konfor düşkünüdür, ben daha yeniliklere açık bir tipimdir, onun için konforumdan vazgeçebilirim. O mesela lüks sever ben daha her şeye açık bir tipimdir."