Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel'in hayatı tehlikede! Hülya Darcan tehdit etmiş

Amerika'da evlere temizlik yaparak geçimini sürdüren Zeynep Korel'in avukatı, Bergüzar Korel ve anneleri Hülya Darcan hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel'in hayatı tehlikede! Hülya Darcan tehdit etmiş - Sayfa 1

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda annesinden psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü anlatan Zeynep Korel, bu sefer avukatı aracılığıyla yeniden gündeme geldi. Kardeşi Bergüzar Korel'in, hakkında koruma kararı çıkardığı Zeynep Korel'in avukatı, Hülya Darcan'ın tehditlerini anlattı.

113
Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel'in hayatı tehlikede! Hülya Darcan tehdit etmiş - Sayfa 2

Magazin Noteri adlı YouTube programına telefonla bağlanan Avukat Esennur Ezgi, Zeynep Korel'in, babası Tanju Korel'in mirasından hiç pay almadığı iddialarını yanıtladı. Zeynep Korel, o iddialara şu şekilde yanıt verdi:

213
Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel'in hayatı tehlikede! Hülya Darcan tehdit etmiş - Sayfa 3

Mirastan pay almadı

"Zeynep Korel babası vefat ettikten sonra mirastan hiç pay almadı ve yüklü miktardaki payını annesi Hülya Darcan ile kardeşi Bergüzar Korel’e bıraktı. Hatta şu an Hülya Hanım'ın Ulus'ta oturduğu ev de Tanju Korel'den miras. Annesi Hülya Darcan'ın yaptığı maddi yardımlar Zeynep Korel için değil kızı içindi."

313
Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel'in hayatı tehlikede! Hülya Darcan tehdit etmiş - Sayfa 4

Dava açacağız

"İki tarafı uzlaştırmak istedik ancak Hülya Darcan ve Bergüzar Korel anlaşmak istemediler. Zeynep Hanım yine miras payını istemedi ama ben avukatı olarak hak talebinde bulunacağım. Gerekirse Zeynep Korel’in hakkını alabilmesi için İzale-i Şuyu Davası (Ortaklığın Giderilmesi Davası) açacağız." 

413