Magazin
24 Mayıs 2024 12:58 Son Güncelleme: 24 Mayıs 2024 13:03

Zeynep Demirel: Ben Volkan'la büyüdüm

Birlikte kamera karşısına geçen ünlü çift Volkan Demirel ile eşi Zeynep Demirel boşanma iddialarını kesin bir dille yalanladı. Zeynep Demirel, 'Ben Volkan'la büyüdüm' dedi.

Hatayspor'un eski teknik direktörü Volkan Demirel ile eşi Zeynep Demirel, birkaç gündür boşanma iddialarıyla gündeme geliyor.

13 yıldır evli olan çiftin yollarını ayırmaya karar verdiği ve Zeynep Demirel'in boşanmak için mahkemeye başvurduğu iddia edilmişti.

"TARTIŞIYORUZ, ANLAŞAMIYORUZ"

Bu iddiaların ardından Volkan Demirel, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Demirel, karısı ile bir karesini paylaşarak "Bazen (çoğu evlilikte olduğu gibi) tartışıyoruz, anlaşamıyoruz. Fakat boşanma davası açtığımız yönündeki haberler doğru değil. Şu an karşılıklı sabah kahvemizi içiyoruz." demişti.

"BÖYLE BİR ŞEY YOK'

Ünlü çift, şimdi de birlikte kamera karşısına geçerek haklarında çıkan iddia ile ilgili konuştu. Zeynep Demirel, "Her evlilikte olduğu gibi bizim de fikir ayrılıklarımız, tartışmalarımız oluyor. Fakat teyit etmeden bir dava açılmış gibi haber yapılması doğru değil. Tamamen yalan bir haber. Böyle bir şey yok. Ben Volkan'la büyüdüm." dedi.