Zeynep Casalini kızı Ceren Sarp'ı evlendirdi

Zeynep Casali'nin kızı Ceren Sarp bir süredir beraber olduğu Necmettin Engin ile dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitliğini Türkan Şoray ve Alişan Topaloğlu üstlendi

Zeynep Casalini kızı Ceren Sarp'ı evlendirdi - Sayfa 1

Şarkıcı Zeynep Casalini’nin oyuncu kızı Ceren Sarp ile müzisyen Necmettin Engin, önceki gün Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşen nikâhla evlendi. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Genç çiftin nikâh şahitliğini sinemanın sultanı Türkan Şoray ve Alişan Topaloğlu yaptı.

17
Zeynep Casalini kızı Ceren Sarp'ı evlendirdi - Sayfa 2

Nikâha Ceren Sarp’ın annesi Zeynep Casalini, anneannesi Deniz Türkali, kardeşi Dafne Berk, Şenay Gürler ve İpek Bilgin gibi isimler katıldı.

27
Zeynep Casalini kızı Ceren Sarp'ı evlendirdi - Sayfa 3

Çiftin şahitliğini üstlenen Türkan Şoray, “Gelin benim çocuğum gibi. Bebekliğinden beri tanıyorum. Birbirimize büyük bir aşkımız var. Evlilikte dürüstlük, sadakat, karşılıklı anlayış, saygı şart. İnşallah mutlu olur.” diye konuştu.

37
Zeynep Casalini kızı Ceren Sarp'ı evlendirdi - Sayfa 4

Çiftin şahitliğini üstlenen Türkan Şoray, “Gelin benim çocuğum gibi. Bebekliğinden beri tanıyorum. Birbirimize büyük bir aşkımız var. 

Kızını evlendirmenin heyecanını yaşayan Zeynep Casalini, “Çok mutlular. İnşallah hep böyle sürer. Benim nasihatim yok. Yaşayarak her şeyi öğreniyorlar. Damadım davulcudur. Ailecek müzikle ilgileniyoruz.” dedi.

47