Zeynep Bastık yakın arkadaşı Berkay'ı neden düğününe çağırmadı?

Ünlü sanatçı Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde Tolga Akış’la hayatını birleştirdi. Ünlülerin katıldığı düğüne Bastık’ın yakın arkadaşı Berkay’ı neden çağırmadığı öğrenildi.

Zeynep Bastık yakın arkadaşı Berkay'ı neden düğününe çağırmadı? - Sayfa 1

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen hatta Harbiye Açıkhava'da düet yapan Zeynep Bastık ile Berkay Şahin'in arası açtık. Çarşamba günü Tolga Akış ile ünlülerin akın ettiği düğünde evlenen Bastık, Şahin'i düğününe çağırmadı. Bastık'ın Akış'tan "Onu düğünümde görmek istemiyorum" diyerek veto yediği bu yüzden de Berkay'ı çağırmadığı ortaya çıktı.

16
Zeynep Bastık yakın arkadaşı Berkay'ı neden düğününe çağırmadı? - Sayfa 2

Şarkılarıyla kısa sürede ünlenen Zeynep Bastık, geçtiğimiz çarşamba akşamı 3 yıldır birlikte olduğu Tolga Akış ile nikah masasına oturdu. Alaçatı'da bir düğün yapan çiftin törenine ünlü akını oldu ancak bir kişinin yokluğu dikkat çekti. Bastık, bir dönem yakın arkadaş olduğu meslektaşı Berkay Şahin'i düğününe çağırmadı.

26
Zeynep Bastık yakın arkadaşı Berkay'ı neden düğününe çağırmadı? - Sayfa 3

BERKAY, DAMATTAN VETO YEDİ
Sabah'ta yer alan habere göre, desteğini esirgemediği Zeynep Bastık tarafından düğüne davet edilmeyen Berkay Şahin ise yakın çevresine "Düğüne davet edilmediğimiz için gitmedik" diye yakındı. Düğünden günler sonra Berkay'ın Bastık'ın eşi Tolga Akış'tan veto yediği için düğüne davet edilmediği ortaya çıktı.

36
Zeynep Bastık yakın arkadaşı Berkay'ı neden düğününe çağırmadı? - Sayfa 4

"O ADAMI İSTEMİYORUM"
Akış'ın aralarında geçen bir olay nedeniyle "O adamı düğünümde istemiyorum" diyerek Berkay'ın düğüne katılmasını istemediği öğrenildi.

46