Magazin
28 Kas 2019 17:55 Son Güncelleme: 28 Kas 2019 17:59

Zeynep Bastık hakkında skandal iddia!

Son dönemin çıkış yapan şarkıcılarından olan Zeynep Bastık sosyal medyada olay oldu

Geçtiğimiz yaz Harbiye Açıkhava'da konseri olduğu için daha önceden aldığı bazı konser anlaşmalarını son dakika iptal eden şarkıcı Zeynep Bastık'ın, sahneye çıkarken çok zorlayıcı bazı isteklerde bulunmaya başladığı dedikoduları yayılmıştı.

Öte yandan sahne fiyatını yükselten Zeynep Bastık, yeni bir skandala daha imza attı. Son dönemin popüler ismi Bastık, Türkler'in en önemli buluşma noktası olan San Fransisco Silikon Vadisi'ndeki Meyhouse Restaurant'ta sahne almak için on bin dolara restoranın sahibi Revnak Tarhan ile anlaştı.

25 – 26 Ocak 2020 tarihleri arasında iki gün boyunca performans sergileyecek olan Zeynep Bastık'ın biletleri iki saatte tükendi. Bastık'ın menejeri Tolga Akış ise bu durumdan faydalanmak için sanatçısının fiyatını arttırmak istedi. Bu talebi olumsuz karşılanan Akış, bahane üreterek 'Konsere katılamayacaklarının' bilgisini verdi.

İş ahlakını hiçe sayan ve kontratı imzalamasına rağmen konseri iptal eden Zeynep Bastık, imza attığı skandallarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Konserini iptal etme kararı alan Zeynep Bastık, Silikon Vadisi'nde yaşayan ve konser bileti alan Türkler'i mağdur etti.