Zeynep Bastık aşka geldi! Yeni sevgilisini öpmelere doyamadı!

Menajer Tolga Akış'la evliliğini geçtiğimiz temmuz ayında sonlandıran Zeynep Bastık, gönlünü kaptırdığı Ali Can Ayyıldız ile Bodrum tatilinde aşka geldi. Neşesi bir hayli yerinde olan şarkıcı, sevgilisinin boynuna sarıldı.

Zeynep Bastık aşka geldi! Yeni sevgilisini öpmelere doyamadı! - Sayfa 1

Zeynep Bastık, üç yıldır birlikte olduğu menajer Tolga Akış ile Temmuz 2021'de Alaçatı'da gerçekleşen törenle hayatını birleştirmişti. Evliliği yürütemeyen çift, Temmuz 2022'de anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.

18
Zeynep Bastık aşka geldi! Yeni sevgilisini öpmelere doyamadı! - Sayfa 2

"BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ" 
Şarkıcı, ayrılık sonrası "Tolga benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazlası oldu hep. O yüzden evliliği sonlandırırken çok dramatize etmedik. Birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz" açıklamasını yapmıştı.

28
Zeynep Bastık aşka geldi! Yeni sevgilisini öpmelere doyamadı! - Sayfa 3

YENİ AŞK 
8 Temmuz'da 30 yaşına giren Bastık, evinde düzenlediği partiye yakınlarını davet etmişti. Kutlamadan eğlenceli anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen popçunun yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı.

38
Zeynep Bastık aşka geldi! Yeni sevgilisini öpmelere doyamadı! - Sayfa 4

Zeynep Bastık ile Ali Can Ayyıldız, sosyal medyada sürpriz ilişkilerini ilan etmişti. Ayyıldız, ünlü şarkıcı ile partide çekilen fotoğraflarını yayınlayarak, birlikteliklerini gözler önüne sermişti.

48