Magazin
26 Mar 2021 11:31 Son Güncelleme: 26 Mar 2021 11:34

Zerrin Özer'den Güner Ümit açıklaması: Bu çirkin konuyla alakası yoktur

Geçtiğimiz günlerde tecavüz açıklamasıyla çok konuşulan Zerrin Özer'den Güner Ümit açıklaması geldi.

Geçtiğimiz günlerde tecavüz açıklamasıyla çok konuşulan Zerrin Özer'den Güner Ümit açıklaması geldi. İsim karışıklığına dikkat çeken Zerrin Özer, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Bu çirkin konunun SN. Güner Ümit Bey ile hiçbir alakası yoktur." ifadelerini kullandı. Söz konusu olayda geçen kişi yapımcı Ümit Güner'di.

Armağan Çağlayan'ın programına katılan Zerrin Özer, kendisine tecavüz eden kişinin Ümit Güner olduğunu doğrulamıştı. Özer, Ümit Güner ile şunları söylemişti: “Geçenlerde gördüm vefat etti. Tabi ki ölen insanın arkasından konuşulmaz. Hakkımı helal etmiyorum.” açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklama ardından bazı kanallarda Ümit Güner yerine Güner Ümit'in adı ve fotoğrafı verilince Zerrin Özer'den yeni bir açıklama geldi. 

Zerrin Özer yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Sevgili dostum Armağan Çağlayan’ın katıldığım programında konusu geçen şahsın, sunucu ve tiyatro sanatçımız SN. Güner Ümit’in bu çirkin konuyla hiçbir alakası ve bağlantısı yoktur. Güner Ümit Beyin kendisine, ailesine, sevenlerine ve medya mensubu bütün dostlara açıklama yapmayı bir bor bilirim. Zira kendilerinin ve ailesinin çok üzüldüğü duyumunu aldım. Ve şu anda ben de çok üzgünüm. Basında ve medyada yinelenen bu konunun gerçeğini yazmak zorundayım. Tekrarlıyorum. Bu çirkin konunun SN. Güner Ümit Bey ile hiçbir alakası yoktur."

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zerrin Özer (@zerrinozerofficial)'in paylaştığı bir gönderi

 

GÜNER ÜMİT KİMDİR?

Güner Ümit, (d. 1945, Eskişehir), televizyon ekranlarında 1990'lı yıllarda TRT, Star TV, Kanal 6, Kanal D ve Atv ekranlarında gösterilen yarışma programı Turnike'yi sunmuş, ayrıca dublaj sanatçısı olarak da yerli ve yabancı filmlerin seslendirmesinde yer almıştı.Turnike programı, 1992'de TRT 1'de gündüz kuşağı yarışması olarak yayın hayatına başlamış, 1993 yılının başlarında Star Tv'ye transfer olarak yoluna "Süper Turnike" adıyla devam etmişti.1975-1986 yılları arasında TRT 1'de Çarkıfelek isimli yarışmayı da sunmuştu.