Zehra Güneş imajını değiştirdi! Herkes hayran kaldı

Zehra Güneş'in yeni imajı herkesi heyecanlandırdı. VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe Opet’i altın set sonunda eleyerek Şampiyonlar Ligi Süper Finali’nde İtalyan temsilcisi Imoco Conegliano’nun rakibi oldu.

Zehra Güneş imajını değiştirdi! Herkes hayran kaldı - Sayfa 1

4’er şampiyonlukla turnuva tarihinin en çok zafer yaşayan iki ekibini karşı karşıya getirecek CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali’ne, 22 Mayıs’ta Slovenya’nın Ljubljana kenti ev sahipliği yapacak. 

119
Zehra Güneş imajını değiştirdi! Herkes hayran kaldı - Sayfa 2

8’inci kez finalde boy gösterecek olan ve bu alanda rekoru elinde bulunduran VakıfBank, geçtiğimiz sezon da CEV Şampiyonlar Ligi finalinde Imoco Conegliano ile mücadele etti. 

219
Zehra Güneş imajını değiştirdi! Herkes hayran kaldı - Sayfa 3

Sarı-siyahlılar son FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde de İtalyan ekibi finalde rakibini mağlup ederek dünya şampiyonluğuna ulaştı.

319
Zehra Güneş imajını değiştirdi! Herkes hayran kaldı - Sayfa 4

Maç sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Güneş, “Her şeyi bu maç belirliyordu. Fenerbahçe bugün sahada muhteşem bir voleybol oynadı. Biz ilk set oyuna giremedik, onların üstünü oyunu yüzünden. 3’üncü sette onlara biraz daha ayak uydurmaya başladık ama önemli olan altın setti. 

419