Magazin
21 Mayıs 2015 18:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:34

Zayıflama sevdası ikinci kez hastanelik etti

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek kilo vereyim derken sağlığından oldu. Ürek, mide küçültme ameliyatı sonrasında tedavisini gizli bir şekilde sürdürüyor.

Mide küçültme ameliyatı olduktan sonra bir haftada 10 kilo vererek fenalaşıp hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcının tedavisini gizlice sürdürdüğü ortaya çıktı. Fatih Ürek, geçirdiği mide ameliyatı sonrasında gizli bir şekilde tedavisini sürdürüyor.

Geçtiğimiz ay mide küçültme ameliyatı olan ve bir haftada 98 kilodan 88 kiloya düşen Fatih Ürek, fenalaşıp yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edilmişti.1 haftada 10 kilo veren Ürek kısa bir süreliğine "sadece sıvıyla beslenip" gördüğü tedavi sonrası taburcu olmuştu.

İLK AMELİYAT BAŞARISIZ

Bu iddialar sonrası ameliyat olduğu hastaneden; "Sanatçı Fatih Ürek tüp mide ameliyatı geçirmiştir. Ameliyat sonrası bağışıklık sistemi baskılanmasına bağlı olarak geçirdiği enfeksiyon sebebiyle 3 gün hastanemize başvurmuştur. Genel sağlık durumu iyi olan Fatih Ürek, normal odada takip edilmeye devam etmektedir" açıklaması yapılmıştı.

FATİH ÜREK GİZLİCE TEDAVİ OLUYOR

Bu ameliyat sonrası uzun bir süredir ortalıklarda gözükmeyen ünlü şarkıcı Fatih Ürek'in tekrar rahatsızlanarak hastanede yattığı öğrenildi. Edindiğimiz sağlam kaynaklara göre obezite ameliyatı olan ve midesine kelepçe takılan Fatih Ürek'in bu ameliyatı başarısız geçmiş.

3 GÜNDÜR HASTANEDE

Daha geçtiğimiz ay ciddi bir şekilde rahatsızlanarak 3 günlük tedavi gören Fatih Ürek, 1 ay içerisinde ikinci defa rahatsızlanması sevenlerini korkutacak cinsten. İlk ameliyatı başarısız geçtiği için sık sık rahatsızlanan Fatih Ürek, ikinci defa ciddi bir şekilde rahatsızlandığı için yaklaşık 3 gündür gizlice ameliyat olduğu hastanede tedavi olduğu ortaya çıktı.