Gündem
12 Ara 2014 09:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:59

Zaman yazarları gazetede nöbette!

Fuat Avni'nin cemaat medyasına operasyon yapılacak sözleri üzerine Zaman Gazetesi'nde başlayan nöbete Hakan Şükür'den de destek geldi.

Sosyal medyada yer alan iddialara göre gözaltınaalınacak isimler arasında Cemaat'e yakın yazarlar Kerim Balcı, Nuh Gönültaş, Adem Yavuz Aslan, Erhan Başyurt, Bülent Keneş, Mehmet Baransu ve Emre Uslu var. Ayrıca Zaman, Bugün ve Taraf gazetelerinin Genel Yayın Yönetmenlerinin de göz altına alınacaklar listesinde olduğu da iddialar arasında.

ZAMAN GAZETESİ'NDE OPERASYON NÖBETİ

Zaman Gazetesi yazarları Ali Bulaç ve Ahmet Turan Alkan geç saatlerde gazeteye gelerek destek verdi. Yazarların fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.



Milletvekili Hakan Şükür de Zaman Gazetesi'ndeki gece nöbetine destek için gelenler arasındaydı. Hakan Şükür, Ekrem Dumanlı ve gazetenin yazarlarıyla sohbet etti.



MÜMTAZER TÜRKÖNE'DEN ÇAY İKRAMI

Zaman gazetesine nöbete gidenlerden biri de gazetenin yazarlarından Mümtazer Türköne oldu. Türköne Twitter'dan gazetey gittiğini duyurarak "Sabahtan itibaren arayanlara Zaman Gazetesi'nde kafeteryada çay ikram edebilirim" dedi.



ZAMAN OKUYARAK BEKLİYORLAR

Sosyal medyada en çok paylaşılan fotoğraflardan birisi de Zaman Gazetesi'nde bekleyen yazarların ve gazete çalışanlarının beklerken Zaman okudukları o fotoğraf oldu.