Medya
31 Mar 2014 16:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:03

Zaman yazarı özür diledi! 'Millet bize 'Yav He He' dedi!

Zaman yazarı Ahmet Turan Alkan, seçim değerlendirmesi yaptığı yazısında özür diledi ve 'Millet bize "Yav he he dedi" ifadesini kullandı.

Zaman yazarı Ahmet Turan Alkan, seçim sonuçları üzerine kaleme aldığı değerlendirme yazısında seçimlerde halkı yanılttıkları için özür diledi ve “Millet irfanıyla bize bıyık altından gülüp ‘Yav he he!’ dedi” diye yazdı.

VAN VE DİYARBAKIR MİTİNGLERİ UNUTULMAZ
'Başbakan çok çalıştı, büyük riskler aldı. Ses kısıklığına rağmen Van ve Diyarbakır mitinglerinde konuşması, siyasi hayatımızın unutulmayacak sahnelerindendi.'' diyen zaman yazarı, Erdoğan'ın Büyük Lider olduğunu söyleyerek; ''Politikalarını kesinlikle tasvip etmiyor ve yanlış buluyorum fakat bu, onun “büyük lider” olduğunu vurgulamama engel olmaz.'' diye yazdı.

Alkan'ın yazısından satır başları:

''TEBRİK EDERİM''
AK Parti’nin seçim stratejisi kazandı: “Seçim nasıl kazanılır?” sorusunun cevabını en iyi AK Parti biliyor. Bu sonuç hoşuma gitmedi; hoşuma gitse de gitmese de kazananı tebrik ederim.

''MİLLET 'YAV HE HE' DEDİ''
Milletin derin irfanı böyle düşündü; böyle düşünmemesi gerektiğini söyleyip duran benim gibilere ise bıyık altından gülüp, “Yav he he!” diyerek iradesini tescil ettirdi.

''MİLLİ İRADEYE SAYGI DUYMAM GEREKTİĞİNİ BİLİYORUM''
AK Parti’yi başarısından ötürü nasıl tebrik ediyorsam, milli iradenin verdiği karara da saygı duymam gerektiğini de biliyorum.''

''ALENEN ÖZÜR DİLİYORUM''
Alkan ayrıca okuyucularını yorumlarıyla yanılttığı için de özür diledi. Alkan ''Seçim izlenimi yazdığım iki ilde, Şanlıurfa ve Sivas’ta yarışın başa baş geçeceğini belirterek okuyucularımı yanılttığım için alenen özür diliyorum.'' diye konuştu.