Gündem
05 Nis 2012 19:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:30

ZAMAN GAZETESİ'NDEN RUHSAT İDDİALARINA SERT TEPKİ!

Güneş yazarı Talat Atilla'nın Tv 8'de bir programda Zaman Gazetesi'nin bina ruhsatıyla ilgili öne sürdüğü iddialara Zaman'dan açıklama geldi.

Güneş yazarı Atilla Talat Tv 8'de katıldığı Erkan Tan'la Başkent programında Zaman Gazetesi'nin ruhsatının Kılıçdaroğlu tarafından verildiği iddiasını öne sürmüştü. Zaman Gazetesi bu haberi yalanladı.

İşte Zaman Gazetesi'nin o açıklaması;

KAMUOYUNA DUYURU

05 Nisan 2012 tarihinde bir televizyon kanalında Zaman Gazetesi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bir gazetecinin dile getirdiği iddialar doğru değildir. Zaman Gazetesi yetkilileriyle Sayın Kılıçdaroğlu arasında ruhsat konusunda hiç bir görüşme olmamıştır
.
Kamuoyuna duyurulur.

Zaman Gazetesi

TALAT ATİLLA NE DEMİŞTİ?

TV8'de Erkan Tan'ın konuğu olan Güneş gazetesi köşe yazarı Talat Atilla: ‘CHP ve cemaat yakınlaşıyor!’ dedi ve ekledi...

İşte o sözler:

“Zaman Gazetesi’nin ruhsatını Kılıçdaroğlu verdirdi!”

“CHP ve cemaatinden aradaki mesafeyi kısalttığına dair bilgilerim var. Bu anlatacağım kırıntı değil, bomba. CHP lideri Kılıçdaroğlu Zaman Gazetesi’nin ruhsatını alamamış binasına ruhsat vermiştir, Çankaya Belediye Başkanı’nı arayarak. Bu bir uzaklaşma mı yakınlaşma mıdır? Zaman Gazetesi’ne işyeri ruhsatı verilecekti, Çankaya Belediyesi vermedi ve Zaman Gazetesi’nin yetkilileri Kılıçdaroğlu’na gittiler. O verilmeyen ruhsat Kılıçdaroğlu’nun ricası üzerine ruhsat verildi. Ben bu kötüdür demiyorum belki siyasi iklimin yumuşaması için iyi bir şeydir! Geçmişte ilişkileri böyle değildi. Bugün farklı bir süreç ilerliyor. Buna sıradan bir olay diyemezsiniz!”

“Artık cemaat AK Parti’yi dost ortağı olarak değil stratejik ortak olarak görüyor!”

“CHP ile cemaat arasında çok keskin kavgalar olmaz, diyaloglar olur, oluyor da. Bu belki nihai olarak ittifak düzenine gidebilir. Cemaat artık AK Parti’yi dost ortağı, çözüm ortağı olarak görmüyor, stratejik ortak olarak telakki ediyor. Cemaat bir alternatif meydana getirmeye çalışıyor. Cemaat bu konu da CHP’yi düşünüyor.”