Kitap
27 Oca 2013 12:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:40

ZAMAN, ARTIK ŞEYTANINDIR!

New York Times'ın çok satan yazarı, Stephen King'in oğlu Joe Hill Boynuzlar ile geri dönüyor!

Henüz ikinci romanını yazmış olmasına rağmen esrarlı fantastik kurgunun önde gelen isimlerinden biri olan Joe Hill’in uzun süredir beklenen Boynuzlar romanı mükemmel anlatımı, zekice kurgulanmış hikâyesi ile sadece bir korku romanı değil. Hill bu sefer hem güldürüyor hem de romantik bir aşk hikâyesinin kapılarını aralıyor.  Ve Hill, bu ikinci romanı Boynuzlar ile edebiyat dünyasına kendini kanıtlamaya hazır görünüyor. Şeytanın zamanı geldi… Gideon’da güvenli bir hayat süren, ünlü bir müzisyenin oğlu Ignatius Perrish’in kız arkadaşı Merrin korkunç bir cinayete kurban gider. O zamana kadar kendini masal kahramanı gibi hisseden Ig’in hayatı altüst olur!         
Ig, Merrin’in cinayete kurban gidilişinin birinci yıldönümünü sarhoş geçirir ve o gece akıl almaz derecede korkunç şeyler yapar. Ertesi sabah beynini zonklatan bir baş ağrısı ve şakaklarında bir çift boynuzla uyanır. Zaman, artık şeytanındır!Ig, bu korkunç görüntüsünün yanı sıra ürkütücü bir güce de sahip olur. Eğer yeteri kadar konsantre olursa karşısındakinin bütün sırlarını öğrenebilecek güçtedir. Kimseye söylenmeyen, utanç duyulan bütün gizler itiraf edilir… Ig, bu gücün sevgilisi Merrin’i öldürenleri bulmak için kendisine verilmiş bir hediye olduğunu düşünür ve bu gücünü Merrin’in katilini bulmak için kullanır… Çağdaş fanteziyi, polisiyeyi ve gotik kurguyu bünyesinde toplayan Boynuzlar hayal gücünün sınırlarını keşfetmek isteyenler için tatmin edici bir roman!

YAZAR HAKKINDA

Kısa öyküleriyle çifte ödül kazanan Joe Hill, insanların kanını donduran ilk romanı Kadife Kutudaki Hayalet ile usta korku yazarları arasına girmeyi başarmıştır. 20th Century Ghosts adlı öykü kitabıyla büyük bir ün kazanan yazar, New England’da yaşamaktadır.

YAZARIN ALTIN KİTAPLAR’DAKİ DİĞER KİTAPLARI

Kadife Kutudaki Hayalet