Televizyon
18 Şub 2019 08:20 Son Güncelleme: 18 Şub 2019 11:26

Zalim İstanbul dizisinden ilk kareler geldi!

Kanal D’nin yapımını Avşar Film’in, yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği yeni dizisi Zalim İstanbul yakında izleyicisi ile buluşacak. Zalim İstanbul dizi setinden ilk görüntüler geldi.

Başrollerinde; Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek’in yer aldığı dizinin setinden ilk kareler de geldi.

Çekimleri Antakya’da başlayan dizinin yönetmen koltuğunda Cevdet Mercanotururken, öykü ve senaryosu ise Sırma Yanık’a ait. Zalim İstanbul dizisi mart ayında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

ZALİM İSTANBUL KONUSU NEDİR?

“Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir” diyerek yola çıkan Zalim İstanbul’un genel hikaye ve künyesi ise şöyle; Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.