Politika
22 Eyl 2022 18:12 Son Güncelleme: 22 Eyl 2022 18:15

Zafer Partisi'nde üst düzey istifa depremi!

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gülümser Heper, partisinden istifa etti.

Ümit Özdağ'ın Genel Başkanı olduğu Zafer Partisi’nin Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gülümser Heper partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Prof. Dr. Heper, Zafer Partisi'nden istifasını sosyal medya hesabından duyurdu. Heper, mesajında; "Çok değerli kamuoyuna, duyduğum gereklilik üzerine Zafer Partisi üyeliğimden ve tüm görevlerimden istifa ettiğimi saygıyla duyururum. Yaşasın Türk milleti, yaşasın Türkiye Cumhuriyet'i..." dedi.

'JAHREİN' İLE SOSYAL MEDYADAN ATIŞMIŞTI!

Jahrein ismiyle bilinen sosyal medya yayıncısı Ahmet Sonuç, geçtiğimiz günlerde Metaverse hakkında "gerçek bir müslüman Metaverse'in yüzüne tükürür" diyen Prof. Dr. Gülümser Heper için "haplarını al da uyu" demişti.

Jahrein'in ifadelerine karşı Twitter hesabından yanıt veren Gülümser Heper, metaverse kavramının devlet, emek, aile, çocuk, millet ve cinsiyet gibi değerlerden yoksun olduğunu ve müslümanların bu kavrama yüz çevirmesi gerektiğinin altını çizmişti.

Genel Başkan Yardımcısı Gülümser Heper, Jahrein'in ifadelerine yanıt olarak paylaşımında "annen olsaydım ağzının üstüne çarpardım" ifadesine yer vermişti.

Aynı zamanda 'çok kilo almışsın, zayıfla yavrum' diyen Prof. Dr. Gülümser Heper'e Jahrein "tamam büyükanne, hadi seni yatağına götürelim" yanıtını vermişti. Yanıtladığı paylaşımlarda 'beni dövemezsin teyze, elini kaldırdığın an ağzını burnunu kırarım' diyen yayıncı 'şiddet içerikli konuşana şiddet içerikli cevap veririm' ifadelerini kullanmıştı.