'Yüzüne bakmam, elini sıkmam' dediği ismi 2 hafta sonra konuk aldı! Sebebini böyle açıkladı

Fatih Altaylı, CHP’nin yeniden aday göstermediği ancak bağımsız aday olan Sarıyer belediye başkanı Şükrü Genç için, “Yüzüne bakmam, elini sıkmam” açıklamasında bulunmuştu. Altaylı, bu sözlerden tam 2 hafta sonra Genç’i programına konuk olarak aldı.

'Yüzüne bakmam, elini sıkmam' dediği ismi 2 hafta sonra konuk aldı! Sebebini böyle açıkladı - Sayfa 1

Gazeteci Fatih Altaylı, Sarıyer’de aday gösterilmeyince istifa edip bağımsız aday olan Şükrü Genç’i geçtiğimiz günlerde YouTube kanalındaki programında sert sözlerle eleştirmişti. 

14
'Yüzüne bakmam, elini sıkmam' dediği ismi 2 hafta sonra konuk aldı! Sebebini böyle açıkladı - Sayfa 2

Altaylı "Şükrü Genç 3 dönem belediye başkanlığı yaptı. Herkesin de saygı duyduğu efendi beyefendi adam. Dördüncü dönemde de diyorlarki 'Siz yapmayın'. Yaptırmalıdığın anda CHP'nin karşısına geçip bağımsız aday. Ne o CHP'yi seçtirmemek. Şükrü Genç'i bir yerde görsem elini sıkmam yüzüne bakmam" ifadelerini kullanmıştı. Altaylı bu yayından yaklaşık 2 hafta sonra Şükrü Genç'i programında konuk etti.

24
'Yüzüne bakmam, elini sıkmam' dediği ismi 2 hafta sonra konuk aldı! Sebebini böyle açıkladı - Sayfa 3

"AĞIR BİR ŞEKİLDE ELEŞTİRMİŞTİM"
Fatih Altaylı, Şükrü Genç'i konuk etmesini böyle açıkladı. İşte Altaylı'nın sözleri;

34
'Yüzüne bakmam, elini sıkmam' dediği ismi 2 hafta sonra konuk aldı! Sebebini böyle açıkladı - Sayfa 4

"Sarıyer'de 3 dönem belediye başkanlığı yaptı. Oldukça da başarılı bir belediye başkanlığı yaptı halk tarafından da seviliyordu. CHP'de de özellikle yerel siyasette herkesin 'ağabey' dediği çok değerli bir isimdi. Ancak bu seçimlerde aday gösterilmedi. Aday gösterilmeyince son derece kızdı ve bağımsız aday oldu.
Ben de kendisini geçen programlarda sert bir biçimde hatta sertten de öte ağır bir biçimde eleştirdim. O da beni aradı 'Bir dakika haklı olabilirsiniz haksız da olabilirsiniz bir beni dinlemelisiniz' dedi. Ben de 'Başkan neyi dinleyeceğim yaptığın ortada' dedim, 'Yine de anlatayım' dedi. Özellikle Sarıyer çevresine yaptığı hizmetleri ben çok takdir ediyorum."

44