Polemik & Kulis
22 Şub 2016 13:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:22

Yusuf Kaplan'dan şok iddia: O yazar, ABD'de paralelin imamıyla...

TRT Diyanet TV'de hükümetin politikalarına yönelik eleştirileriyle gündeme gelen Yenişafak yazarı Yusuf Kaplan Ülke Tv'de katıldığı bir programda çarpıcı bir iddiada bulundu.

TRT Diyanet TV'de hükümetin politikalarına yönelik eleştirileriyle gündeme gelen Yenişafak yazarı Yusuf Kaplan Ülke Tv'de katıldığı bir programda çarpıcı bir iddiada bulundu. Kaplan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı savunuyor görüntüsünde olan ünlü bir yazarın ABD'de paralel yapının imamıyla buluştuğunu iddia etti.

Yusuf Kaplan TRT Diyanet TV'de hükümetin "sıfır sorun" politikasını romantik bulduğunu söylemiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çevresindeki bazı isimler tarafından yanıltıldığını ifade etmişti. Bu sözleri nedeniyle sosyal medyada ağır hakaretlere maruz kalan Kaplan Ülke Tv'de yayınlanan Ülkenin Manşetleri adlı programa konuk oldu.

Kaplan kendisinin bir davayı savunduğunu partili olmadığının altını çizdi. Hakkındaki ağır hakaretlerin sorulması üzerine konuyu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çevresindekilere getiren Yusuf Kaplan "Yarın sorun çıktığında ilk kaçacak olanlar onlardır." dedi. Yusuf Kaplan çarpıcı bir iddiada da bulundu. Erdoğan'ı övmesiyle tanınan bir köşe yazarının ABD'de paralel yapının New York imamıyla buluştu


"Trol yazar ABD'de cemaatin imamıyla görüştü" paylaşan: ulke_tv