Polemik & Kulis
19 Ağu 2015 09:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:49

Yurt gazetesinin başına hangi isim getirildi? İşte, gazetenin yeni künyesi! (Medyaradar/Özel)

Yurt Gazetesi dün başta genel yayın yönetmeni Merdan Yanardağ olmak üzere birçok ismin istifalarıyla sarsılmıştı.

Yurt gazetesinde dün istifa depremi yaşandı. Genel yayın yönetmeni Merdan Yanardağ’ın istifasının ardından yazıişleri müdürleri, editörler, sayfa operatörleri ve yazarlar istifasını sunmuştu.Art arda ayrılık haberleriyle sarsılan gazete, bugün yeni künyesiyle yayınlandı.

21 Ağustos Cuma günü TGS ile imzalayacağı sözleşme ile sendikalı olmaya hazırlanan gazetenin yeni tepe ismi deneyimli gazeteci Veysi Şahin oldu.

Şahin künyede Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı olarak yeraldı.



Veysi Şahin Kimdir?

Hürriyet, Milliyet, Yeniyüzyıl, Günaydın, Yeniufuk, Bu Hafta, Ekotimes, İHA ve AA’nın da aralarında bulunduğu birçok gazete, dergi ve haber ajansında çeşitli kademelerde görev alan Veysi Şahin, medyada son olarak Akşam Gazetesi’nin haber müdürlüğünü yapmıştı.

Akşam’dan ayrıldıktan sonra GTC İletişim Danışmanlığı’nda Medya Koordinatörü olarak görev alan Veysi Şahin,  Gürsel Tekin’in İstanbul İl Başkanlığı döneminde CHP İstanbul Basın Danışmanı oldu.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, Gazetecilik Bölümü mezunu Veysi Şahin, kurultay döneminde ise Kemal Kılıçdaroğlu ile çalıştı. Şahin CHP İstanbul İl Örgütü’nde üç yıl sürdürdüğü basın danışmanlığı görevinden 1 Eylül’de istifa etti.

Şahin son olarak Ataşehir Belediyesi’nde iletişimden sorumlu başkan danışmanı olarak görev yapıyordu. 

İşte, Yurt'un yeni künyesi: