Polemik & Kulis
03 Haz 2015 12:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:37

Yurt Gazetesinden Derya Sazak'a sert yanıt: Ayak altında dolaşma! Cemaat yanaşması!

Yurt gazetesi eski genel yayın yönetmeni Derya Sazak'a Yurt gazetesi resmi Twitter hesabından yanıt verildi.

Yurt gazetesi, resmi sosyal medya hesabından gazetenin eski genel yayın yönetmeni Derya Sazak'ın iddialarına yanıt verdi.

Samanyolu TV'deki programında gazeteyi eleştiren Derya Sazak için,  "Toplumcu, muhalif, sol bir halk gazetesi olarak kurulan YURT'u yandaş ve cemaat yanlısı hale getirmeye çalışan @sazak_derya YURT'a çamur atmaya devam ediyor"  şeklinde mesajlar atıldı. Ergenekon davasına da gönderme yapılan mesajlarda, "Tayyip Erdoğan'ın bile tertip olduğunu itiraf ettiği cemaat tertibi Ergenekon, ne zamandan beri gerçek oldu @sazak_derya ?" sorusu yöneltildi.

Derya Sazak için "Cemaat yanaşması" denilen mesajlarda şöyle denildi:

Toplumcu, muhalif, sol bir halk gazetesi olarak kurulan YURT'u yandaş ve cemat yanlısı hale getirmeye çalışan @sazak_derya YURT'a çamur atmaya devam ediyor. YURT'u 7 bin tiraja kadar düşüren @sazak_derya başarısızlığını yeniden yükselen YURT'a saldırarak örtmeye çalışıyor. Cemaat televizyonunda(Samanyolu) program yapan @sazak_derya yeniden toplumsal muhalefetin sesi olan YURT'a saldırarak prim yapmaya çalışıyor. Cemaat yanaşması @sazak_derya hesabın kiminleyse onunla görmeye çalış. YURT gazetesine ve gazetecilere bulaşma, AYAK ALTINDA DOLAŞMA. Tayyip Erdoğan'ın bile tertip olduğunu itiraf ettiği cemaat tertibi Ergenekon, ne zamandan beri gerçek oldu @sazak_derya ?"

İşte o tweetler: