Magazin
29 Eyl 2010 08:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:39

YUNAN MİLLETVEKİLLERİ'NDEN KONSER ENGELİ!

Jennifer Lopez'in 'KKTC'de sahneye çıkmasını engelleyen Rumların ardından şimdi de Yunan milletvekilleri, konser önlemeye çalışıyor.

Jennifer Lopez'in 'KKTC'de sahneye çıkmasını engelleyen Rumların ardından şimdi de Yunan milletvekilleri, Julio Iglesias'ın Girne'deki konserini önlemeye çalışıyor.

Yunanistan'dan bazı milletvekilleri, şarkıcı Julio Iglesias'ın Girne'deki Merit Crystal Cove Otel'de 16 Ekim'de vereceği konseri engellemeye çalışıyor. Rum Simerini gazetesine göre, Yunanistan'daki LAOS partisinden bazı milletvekilleri, Iglesias'ın konserinin engellenmesi için, AB Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso ile Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Jerzy Buzek'ten 'müdahale etmeleri' talebinde bulundu.

Laos milletvekilleri, yaptıkları açıklamada, KKTC'nin, 'Jennifer Lopez ve Julio Iglesias gibi tanınmış sanatçıları cezbetmeye çalıştığını' belirtti. Bu kişilerin adaya girişleri sırasında, 'yasa dışı' olduğunu iddia ettikleri Ercan Havaalanı'nı kullanacaklarını, bunun da 'sahte devlet' olarak niteledikleri KKTC'nin 'bir tür yasallaştırılması anlamı taşıdığı' ifadesini kullanan milletvekilleri, 'yasa dışı giriş kapılarını kullananlara yaptırım uygulanmasını' talep etti. Haberde ayrıca, otelin eski 'Rum toprağı' üzerine inşa edilmiş olduğu da savunuldu.

MASKELİ SAPIK KAFESE GİRDİ

'Avrupa'nın en kötü seks düşkünü' diye adlandırılan ve 1000'den fazla kadına tecavüz eden Joerg P. adlı adam yakalandı. 22 yıldır akıllı bulduğu kadınları aşağılamak için onlara tecavüz eden 46 yaşındaki sapık, bu işi yaparken karşısındakini cezbetmek için, 'Kuzuların Sessizliği' filminde Anthony Hopkins'in oynadığı karakterin taktığı gibi bir maske kullanıyordu. Evli ve iki çocuk babası olan Joeg P.'nin, 15 yıl hapis cezası yanında uzun süre akıl hastanesinde kalması bekleniyor.

J.LO SON ANDA VAZGEÇMİŞTİ

Temmuz ayında KKTC'deki Cratos Premium Otel'in açılışında konser vermek için anlaşma yapan Jennifer Lopez, Rumlardan gelen baskı üzerine Ada'daki konserini iptal etmişti.

ETİKETLER
#jennifer lopez