Medya
11 Eyl 2013 20:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:38

YUMURTADAN AŞK ÇIKTI !

Balat'ta yumurtacı dükkanına giren bir aracın yol açtığı aşkın komik halleri... ‘Şevkat Yerimdar' Ekim'de vizyonda &...

Yapımcılığını Acun Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı Romantik komedi türündeki “Şevkat Yerimdar”, Ekim’de vizyona girmek için gün sayıyor.

 

Türkiye’nin sosyal medyadan doğan ilk filmi ‘Sevkat Yerimdar’, ilginç sahnelerinin yanı sıra, bir kazayla başlayan aşk hikayesiyle de çok konuşulacak.

 

Filmde, Balat’ta bir yumurta dükkânı sahibi olan Şevkat Yerimdar’la dükkânına arabasıyla giren zengin kızı Pelin arasında gelişen aşkın hikayesi anlatılıyor. Balat’ta, ilişkilerin doğal ve samimi olduğu bir mahalleden gelen Şevkat Yerimdar ile zengin hayatına mecburen girmek zorunda olduğu Pelin'in aşkları izleyicileri çok eğlendirecek.

 

Şevkat Yerimdar, öfke kontrolü sorunu olan, dürüst, yufka yürekli, cesur, tüm mahallelinin sevdiği gizli tanınmayan kahramanlardan...  Romantik komedi  “Şevkat Yerimdar”, sıcacık, özlediğimiz Türk filmleri tadında, komik bir hikaye…

 

İnternetteki fenomen videolarından sonra filmi büyük merakla beklenen “Şevkat Yerimdar”  Ekim’de vizyondaki yerini alacak.

 

Videoları 5 milyonun üzerinde izlenmeye sahip olan ‘Şevkat Yerimdar’, sosyal medyadan doğan ilk karakter ve film. Yapımcılığını Acun Film’in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda bugüne kadar birçok dizi ve sinema projesinde yer alan Bülent İşbilen oturuyor. Senaryo ise Erol Hızarcı’ ya ait.